12_momcheta

Национална титла за ТК „Егалите“-Несебър

Маздрашки и Денчева спечелиха титлите от държавното първенство до 12 год. на закрито

Анас Маздрашки ТК „Егалите“, гр.Несебър и Росица Денчева ТК „Плевен 90“ спечелиха титлитте на държавното лично първенство за момчета и момичета на закрито до 12 годишна възраст. Първенството се проведе при много добри условия на кортовете на ТК „Барокко“ в София.

12 ob

Във финалната среща при момчетата Анас Маздрашки/третия от ляво на дясно/ победи с 6:3, 6:1 Павел Маринов ТК „Супер Спорт“, гр.Варна. На трето място се класираха Георги Георгиев ТК „Свиленград“ и Ангел Владов ТК „Супер Спорт“.

 

Битката за титлата при момичетата продължи повече от два часа и половина и премина през множество обрати. Росица Денчева победи Каталина Петрова ТК „15:40“, гр.София с 4:6, 6:4, 7:5. На трето място се класираха Елизара Янева ТК „Академик 83“, гр.Пловдив и Никол Николова ТК „Испано“, гр.Варна

12 momicheta

Наградите на победителите връчиха Кирил Берон – координатор на проекта на БФТ „3Т – Тенис Тийм Талант“ и Катерина Генова – генерален секретар на Българската федерация по тенис.

Държавното лично първенство на закрито за момчета и момичета до 12 год. е от календара на БФТенис и се проведе с подкрепата на фирма „БАРОККО“ ООД.

Print Friendly

Автор: БФТ


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *