thumb_vkberoe2016

  Лайънс клубове в подкрепа на ВК „Берое 2016“

  vkberoe2016Две от формациите на ВК „Берое 2016“ Стара Загора получиха спортна екипировка като дарение от Лайънс клуб „Стара Загора-Тракия“ и Лайънс клуб „Св. Ив. Рилски“-София. Мъжете и юношите старша възраст ще играят с логото на старозагорския лайънс клуб върху екипите, а дарението на столичния клуб е предназначено за формациите на момчета и прекадети.

   

  Президентът на ВК „Берое 2016“ Жельо Желев сподели още, че в клуба стартират новия състезателен сезон с огромни надежди за промоция във Висшата волейболна лига при мъжете, което ще даде възможност за първи път Стара Загора да има клуб в елитния шампионат от сезон 2018-2019.

  Официалните мачове започват след средата на септември, като програмата ще стане ясна на 2 септември, когато ще се теглят жребиите за различните възрастови групи. На 30 септември и 1 октомври в зала „Иван Вазов“, по случай Празника на Стара Загора (5 октомври) старозагорският клуб организира мащабен аматьорски волейболен турнир с награден фонд от 3500 лева. Специален гост на събитието се очаква да е легендата Любо Ганев, който е подготвил награди за най-добрите в надпреварата.

   

  Print Friendly

  Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *