768x432.jpgяауоауояауо

Бургаски депутат и партиен шеф предлагат за вицепрезиденти от БСП в Несебър

petar-kanevКандидатът за президент от лявото пространство да бъде от БСП,защото d8e98ebd31e1f870a15926da2492d34fпартията носи отговорността за резултатите от изборите,а вицепрезидента да бъде от лявоцентриска партия,предложиха несебърските социалисти на проведена вчера конференция.

При стройна организация и в делови порядък,под ръководството на общинския председател на БСП в Несебър Димитър Топалов, премина извънредното заседание на 15-та общинска конференция на БСП в Несебър.Тя беше организирана по заръка на НС на БСП с определен от него дневен ред.

Несебърските социалисти изслушаха информация за  резултатите от националното допитване,организирано от БСП във връзка с предстоящите избори за президент на страната,както и за резултатите от допитването в община Несебър.Оказа се ,че мненията почти съвпадат,а те са за широка лява коалиция и за взаимодействие с партиите АБВ,“Движение 21″,ВМРО, и „Атака“.

На конференцията бяха направени и няколко предложения за кандидати за президент и за вицепрезидент от лявоцентристкото пространство.За кандидати за президент  бяха предложени Корнелия Нинова,адад.Стефан Воденичаров и Костадин Паскалев , а за кандидати за вицепрезидент -Петър Кънев,Бриго Аспарухав,ген.Михо Михов и Татяна Дончева.

Една от най-големите основни органицации на БСП в община Несебър-в гр.Обзор,неприсъствено с декларация изрази позиция,че трябва да се даде мандат на Националния съвет на БСп да определи кандидатпрезидентската двойка на левицата.Такова беше и преобладаващото мнение на останалите делегати на конференцията.

За първи път,след като напусна ръководството на БСП  през 2003 година ,на конференцията бе поканен и присъства дългогодишния председател на общинския съвет на БСП и на Общинския съвет в Несебър Красимир Косев.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *