Da_Izchistim_BG_Zaedno_2 (1)

NESSEBAR-NEWS.COM ОТНОВО ЖЕЛАН ПАРТНЬОР НА bTV Media Group

ДО: Красимир Косев

NESSEBAR-NEWS.COM

22.07.2020

 

УВАЖАЕМИ Г-Н КОСЕВ,

Обръщаме се към Вас като наши лоялни медийни партньори в националната доброволческа инициатива „Да изчистим България заедно“, за да Ви информираме, че тази година, в ситуацията на пандемията от COVID-19, няма да се проведе традиционното масово почистване на страната. bTV Media Group ще продължи да отправя призива си към стотиците хиляди доброволци на инициативата за ежедневна грижа към средата, в която живеем, в съчетание с отговорност един към друг.

Da_Izchistim_BG_Zaedno_1 (1)Като част от глобалното гражданско движение „Let’s Do It World”, кампанията „Да изчистим България заедно“ ще продължи да подкрепя усилията на доброволците и да популяризира разнообразните възможности за подобряване на средата на живот. Призивът за отбелязване на 19 септември – Световния ден на почистването (World Clean Up Day 2020) – е да се проведат малки индивидуални и семейни акции за почистване на градинките и любимите места за отдих, да се организират семейни пикници с нулев отпадък, доброволците да облагородят пространствата около домовете си и други.

Надяваме се, че и тази година ще можем да разчитаме на Вашата медийна подкрепа, за да стигнат посланията на кампанията до повече хора и с общи усилия да популяризираме добрите примери, които вдъхновяват и мултиплицират грижата за природата и света, в който живеем.

Като част от медийното партньорство, ще се радваме да Ви позиционираме на сайта www.daizchistim.bg, както и в комуникационните материали за кампанията във всички платформи на bTV Media Group. С готовност ще споделяме в социалните ни канали историите, посветени на добри примери, с които вдъхновявате Вашата аудитория. На разположение сме да Ви съдействаме и за подходящо и интересно съдържание, свързано с важните новини около „Да изчистим България заедно“.

 

 

С УВАЖЕНИЕ:

 

Мария Микова

Мениджър „Комуникации“

bTV Media Group

 

 

 

С общи усилия постигнахме:

CleanBG_logo (1)От началото на „Да изчистим България заедно“ досега близо 2 500 000 доброволци, въоръжени с ръкавици и чували, са чистили страната. По данни на екоминистерството, те са успели да съберат 94 338 тона отпадъци, което се равнява на над 200 напълно заредени самолета „Боинг 747”, и да премахнат над 18 800 сметища от лицето на България. На база постигнатите резултати в хилядите акции по чистене, облагородяване и залесяване през 2019 г., инициативата получи  световно признание за обединяването на най-голям брой доброволци на глава от населението в името на зелената идея – 6,2%, сред 180 държави, участващи в голямото почистване на планетата.

Благодарим Ви за подкрепата!

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *