20220615_101230

УЧЕБНАТА ГОДИНА ПРИКЛЮЧИ УСПЕШНО ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ ОУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ -РАВДА

 

 

20220615_102533(1)Четвъртокласниците от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ с. Равда представиха достойно своето училище на проведеното в края на месец май Национално външно оценяване по Български език и литература и Математика.

Учениците  показаха, че упоритият труд, старанието и постоянството в ученето се възнаграждават. От 23 ученика, явили се на НВО по БЕЛ – 12 са получили шестици, а по математика шестиците са 5.

При среден резултат за страната 70,46- нивото на училището ни по БЕЛ е 79, 30. По математика при среден резултат на национално ниво 57, 33- нивото на училището е 62, 96. Поздравления за нашите възпитаници!

Екипът на  ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ с. Равда благодари на педагозите Веселина Костадинова- класен ръководител и Лъчезар Албов- учител в занималня за професионализма, търпението и отличната подготовка. Благодарим и на родителите за доверието и подкрепата!

След  достойното  представяне на Националното външно  оценяване в края на м. май , на 15. 06. 22 г. четвъртокласниците проведоха последния си  учебен час в присъствието на своите родители и учителите, с които са работили през цялата учебна година. В открития урок „Студио 4 клас“ те показаха на своите родители  и учители   , че освен да учат усърдно, умеят и да се забавляват. Успяха да включат активно  и родителите в част от  телевизионните рубрики.

Като всяко  сбогуване, накрая имаше  и сълзи, и тъга от предстоящата раздяла, и   прегръдки.  Учениците   получиха своите удостоверения за завършена образователна степен, списък с препоръчителна литература за лятната ваканция   и писмо  – послание от своята първа учителка.

За  всички тях започна ваканцията , която  обещаха да бъде наситена с много игри, усмивки   и нови преживявания , които ще споделят , но вече в пети клас.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *