165379429_426643631768350_7561497645949335842_o

Сдружението на общините с признание към работата на Ивелина Василева

 

 

„Изпратихме мандат, изпълнен с предизвикателства, белязан от КОВИД-пандемията, от остри противоречия и разделения в обществото, от значими световни и европейски промени, които изискваха най-висока степен на отговорност и вземането на бързи решения в подкрепа на всеки човек и бизнес. Четири години, в рамките на които за първи път България председателства Съвета на ЕС и поставихме пред европейските си партньори ценни приоритети, важни теми и заслужено получихме тяхното признание.

Четири тревожни години, които ни калиха и ни направиха по-силни“, каза кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС Ивелина Василева по повод тържественото закриване на работата на 44-то Народно събрание.

165003616_426643728435007_4299626523546116122_o (1)След церемонията Ивелина Василева получи официално признание от Националното сдружение на общините в Република България за активната си и последователна работа,   подобряване на законовата рамка за дейността на общините в сферата на околната среда, за активната роля в утвърждаването на мястото и ролята на местната власт в развитието на устойчивите политики у нас.

Изпълнителният директор Силвия Георгиева и председателят на Сдружението Даниел Панов изказаха своята сърдечна благодарност към Василева за подкрепата й за местната демокрация в дейността й като народен представител в 44-тото НС.

„Доброто партньорство с общините винаги е било приоритет за мен, независимо дали в качеството ми на заместник-кмет в местната власт, министър в изпълнителната или народен представител и председател на постоянна комисия в законодaтелната“, каза тя.

Василева коментира, че добрият диалог между нея, кметовете, общинските съветници и общинските служители е приоритетен, тъй като те са най-близо до хората и техните проблеми.

„И защото като бивш заместник-кмет в Община Бургас разбирам ритъма и тревогите, с които туптят сърцата на общинарите. Новите глобални предизвикателства и техните последствия – пандемията, климатичните промени, Европейския зелен пакт имат нужда от силни и работещи партньорства. Като това с НСОРБ, което вярвам, че ще продължим и занапред, каза още кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *