OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Само за две точки се събра Общинския съвет в Несебър

От 50 точки на 28 април, само 2  на 10 май .

Обшинския съвет в Несебър на 28 април обсъди  50 точки, а на 10 май – само 2. По уважителни причини от сесията  отсъстваха: Венелин Ташев, Георги Георгиев, Георги Манолов, Николай Киров и Христо Яръмов.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

В присъствието на кмета на Община Несебър Николай Димитров по засезание на председателя на Общинския съвет Румен Кулев  бе представена докладна записка вх.№ 311/09.05.2016  от Сотир Наумов – управител на „Общински плажове Несебър“ – ЕООД, за допълнителна парична вноска от Община Несебър за дейността на „Общински плажове Несебър“ ЕООД-Несебър.

С единодушно решение 16 общински съветници гласуваха за временно финансови средства за допълнителна парична вноска в размер на 200 000 лв за обезпечаване участието на Дружеството в производство за отдаване под наем на морски плаж „Обзор – централен”- Обзор и последващи дейности, със срок на връщане 12 месеца от датата на предоставяне. Средствата бяха осигурени от § 97 – Резерв за непредвидени разходи от бюджета на Община Несебър.

Общинският съвет – Несебър дава съгласие за участие на Дружеството в търг с тайно наддаване за отдаване под наем на обект – изключителна държавна собственост, представляващ морски плаж „Обзор – централен” за срок от 5 год., с начална тръжна цена 105 056.01 лв, обявен от Министъра на туризма.

Внасянето на „Общински плажове Несебър” ЕООД е искане на депозит за  участие в търга в размер на 52 528.00 лв по банковата сметка на Министерство на туризма, посочена в Заповедта за откриване на търга.

По т. 2 от докладна записка на кмета Николай Димитров бе гласувана  във връзка с определяне на представител Красимира Тодорова – директор на дирекция „Хуманитарни дейности“   в Общото събрание на акционерите на „МБАЛ – Бургас“ АД,

което ще се проведе на 27.05.2016 от 11ч. в Бургас, бул. „Стефан Стамболов” № 73.

Със 17 гл. единодушно  съветниците  я упълномощиха да гласуват „за” по предложените в поканата   проекти  за решения от обявения дневен ред, което ще се проведе  при липса на кворум на основание чл. 227, ал.3 от ТЗ на 14.06.2016 от 11 ч.

                                                                                                       Максим МОМЧИЛОВ

 

Print Friendly

Автор: Максим МОМЧИЛОВ


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *