1cd8d1a75add32609eb4a055286e423a

Първоаприлски режим в Стария Несебър

В сила влиза въвеждането на ограничителен режим за движение на МПС в  Несебър – Стара част от 1 април

     Не е първоаприлска. В Общинския съвет-Несебър ще се гласува на 26 януари за приемане на  схемата за организация и безопасност на движението на територията на Община Несебър за летен сезон 2017.

От 1 април се въвежда ограничителен режим за движение на МПС в гр. Несебър – Стара част, като се допускат автомобили само с пропуск.

Определят се  контролно-пропускателни пунктове /КПП: КПП-1 ул.”Крайбрежна” до паркинг „Север-голям” и КПП-2 до „Портата”, които да бъдат оборудвани с автоматични бариери, а задвижването ще се извършва с програмирани магнитни карти.

Въвежда се график за зареждане на търговските обекти от 7,30 до 11,30 ч.,еднопосочното  движение на МПС в Несебър-Стара част, като влизането става през КПП-1 – ул.”Крайбрежна””, ул.”Хемус”, ул „Митрополитска”, ул. „Месамбрия”, а излизането ще става през КПП-2  „Портата”.

В Св.Влас се затваря за движение на МПС на ул.”Цар Симеон”, в отсечката Площада пред кметството до кръстовището на квартал „Русалка” от 14 до 24 ч.                                                                              

Срокът  за подаване на заявления за подновяване на вече издадени разрешения за таксиметров превоз е до 31.03.2017.

По предложение на кмета на Община Несебър Николай Димитров на основание чл.24а, ал.4 от ЗАвП и чл. 24, ал. 4 от Наредба № 34 от 06.09.1999 г. за таксиметров превоз на пътници  общият брой таксиметрови автомобили, извършващи дейност по таксиметров превоз на пътници на територията на Община Несебър за календарната 2017 г. е за 690 бр.

Максим МОМЧИЛОВ

 

Print Friendly

Автор: Максим МОМЧИЛОВ


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *