655-402-policiia-patrulka

Полицейски действия в Несебър

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Несебър по отношение кражбата на сумата от 500 лв. от кафе-машина, мантирана пред супермаркет «Магнит» в Слънчев бряг, осъществена на 30.03.т.г., е установен и задържан извършителя на деянието – това е криминално проявения Е.Т., 28 годишен от Бургас, който направил пълни самопризнания. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

На 07.04.т.г. около 13.45 ч. пред поликлиника «Съни мед» в Слънчев бряг, служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка л.а. «Фолксваген Бора», с бургаска регистрация, управляван от 34 годишния П.Д. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,15 промила и употреба на наркотични вещества / кокаин и метамфетамин/. П.Д. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 09.04.т.г. около 09.00 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за това, че на пътека в дюните между ж.к. «Черно море» и ж.к. «Младост», непознат мъж нападнал 37 годишна несебърлийка, като й ограбил сумата от 140 лева – в резултат на бързите полицейски действия е установен и задържан извършителя на деянието – това е криминално проявения и осъждан С.Р., 25 годишен от с. Оризаре, изтърпяващ присъда от 4 години и шест месеца в бургаския затвор, пуснат в законоустановен двудневен отпуск. С.Р. направил пълни самопризнания и върнал ограбените пари. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 09.04.т.г. около 20.00 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за кражба на две портмонета, парфюм и сумата от 45 лв., собственост на 36 годишна служителка в кухнята на хотел в Слънчев бряг – в резултат на бързите полицейски действия е установен извършителят на деянието – това е криминално проявения А.А., 32 годишен от Добрич, като откраднатите вещи са намерени и иззети. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10.04.т.г. в Районно управление – Несебър е образувано бързо полицейско производство срещу : 18 годишния И.Д. от Несебър, който в Слънчев бряг управлявал л.а. «Опел Зафира», с бургаска регистрация, след употреба на наркотични вещества / канабис/.

Print Friendly

Автор: Пресцентър на МВР-Бургас


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *