OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На 16 ноември заседават комисиите на Общинския съвет-Несебър

                                                         

New Image2e12e12eeПредседателят на Общинския съвет Румен Кулев насрочи за 16 ноември заседенията на постоянните комисии в Несебър.

Комисията по законност, обществен ред, местно самоуправление, приватизация, следприватизационен контрол и контрол по изпълнение решенията на Общинския съвет, оглавявана от Петър Тодоров-съветник от пк „БСП-пк „Тракия” ще заседава от 10,00 до 11,30 ч., а председателят на комисията по образование, култура, туризъм, спорт, здравеопазване, вероизповедания и социални дейности  Атанас Терзиев от ГЕРБ ще заседават от 11,30 до 12,30 ч.

При Върбан Кръстев – председател на комисията по бюджет и финанси и европейски фондове национални и регионални програми ще заседават от 12,30 до 13,30 ч.                                                                                                                                                               

 Пейко Янков от мк „СИЛА”, оглавяващ комисията по общинска собственост, жилищна политика, общински дружества и предприятия ще заседават от 13,30 до 14,30 ч., а Костадин Нищелков-оглавяващ комисията по устройство на територията, селско, горско, ловно стопанство и опазване на околната среда ще заседаващ от 14,30 до 16,30 ч.

                                                         Максим МОМЧИЛОВ

 

Print Friendly

Автор: Максим МОМЧИЛОВ


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *