655-402-policiia-patrulka

Задържаха грабител в Слънчев бряг

В резултат на допълнителните полицейски действия на служители от отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и Районно управление – Несебър по отношение на задържания за грабеж след заплаха с пистолет на сумата от 20 лв., собственост на 44 годишна пловдивчанка, пресрещната около 18.36 ч. на 13.07.т.г. в района на плажната ивица до х-л «Бургас Бийч» в Слънчев бряг.

Констатирано е, че 36 годишния криминално проявен и осъждан мъж от с. Русокастро, общ. Камено, е извършител и на друг грабеж, осъществен по аналогичен начин около 19.00 ч. на 10.07.т.г. спрямо две английски туристки, отседнали в Слънчев бряг.

Жените са заплашени с пистолет, като са им отнети : сумата от общо 710 евро и златно колие. Установено е, че криминално проявеният мъж от с. Русокастро осъществил на 03.07.т.г. от хотелска стая в Слънчев бряг, обитавана от 58 годишна българка, и кражба на сумата от 100 лв., златно синджирче с кръстче и дамски часовник.

36 годишния задържан направил пълни самопризнания по двата случая. Работата по цялостно документиране на престъпната му дейност продължава.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *