New Imageew3r3r23r

Горещ музикален август в Hacienda Beach. Мария Илиева, Тангра, Криско, Любо Киров, Хилда Казасян и Графа с концерти край морето

Гореща музикална фиеста очаква гостите на Hacienda през месец август. Зад пулта ще застанат едни от най-известните резиденти – Dimo BG & Mr.K, Kaiski, DJ Fed, Dj Tony AMF, освен тях на морската сцена ще се изявяват DJ MASCOTA, Dj Vasquez, Jassen Petrov и още гост дидежи. Красивите и талантливи live вокалистки Vera Russo и Kristina Nova също ще забавляват гостите през най-горещия месец в годината.

Традиционно в понеделник Игор и Иван събират почитателите на караокето, вторниците са запазени за култовите черни партита организирани с подкрепата на музикалния лейбъл „Монте Мюзик“, в сряда феновете ще се забавляват с диджей сетовете на резидентите DJ DiMO BG и DJ Mr.K, в четвъртък българските музикални звезди споделят сцената на Hacienda, в петък и събота е времето за комерсиалните диджей партита.

New Imageew3r3r23rПрез август в Hacienda Beach ще гостуват: на 2 август поп-кралицата Мария Илиева, на 7 август група „Тангра“, на 9 август в Hacienda ще избухне голямо черно парти с участието на Криско, на 11 август концерт на малкия плаж ще изнесе поп-звездата Любо Киров, а на 14 август джаз примата Хилда Казасян ще зарадва своите почитатели с едно от малкото си клубни участия. Графа също ще се разпише това лято в нощния клубен живот край Лозенец на 16 август. Нашумелият Venci Venc пък ще разгорещи страстите това лято и ще гостува на 18 и 25 август в най-популярното морско заведение.

Присъединете се към събитията ни във Фейсбук за още подробности:

https://www.facebook.com/haciendabeach?fref=ts

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *