OLYMPUS DIGITAL CAMERA

В СУ”Любен Каравелов” – Несебър изпратиха абитуриентите от Випуск 2018

 

 

Тържествено, но и трогателно, с много усмивки, закачки и позитивни емоции  абитуриентите от Випуск 2018 на СУ”Любен Каравелов” – Несебър се разделиха със своето училище и своите учители. Към тях те отправиха топли думи на благодарност и признателност за всеотдайния им труд, за обичта, за споделените радости и тревоги.

В необятното море на живота се впусна един неразделен клас от 28 ученика, които ще запазят безброй хубави мигове, преживявания и приятели от петте гимназиални години в СУ”Любен Каравелов” – Несебър

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Тодорка Желязкова – директор на училището поздрави младите хора за тяхната зрелост и успеваемост. Тя им пожела да се въоръжат с воля, труд и усърдие, за да преуспяват в живота и да имат свободата да сторят всичко, за което са мечтали. Тя прие дарения от дванадесетокласниците портрет на патрона на училището, нарисуван от тяхната съученичка Ива Задгорска.

Класният ръководител д-р Недялка Попова се обърна към своите възпитаници с пожелание да бъдат здрави, силни, щастливи и успешни. За подкрепата,грижите и обичта към тях,тя получи огромно сърце от червени рози.

За доброто настроение на стилната церемония помогнаха оригиналните скечове, музикални изпълнения и атрактивни номинации за учители и зрелостници.

На финала на изпращането пъстро право хоро събра абитуриенти, ученици, учители и гости.

Мара  МОМЧИЛОВА

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *