Тази събота и неделя (1)

Бъдете с програмата на bTV през празничните дни

Истории за семейството, любовта и успехите на звездите –

в празничната програма на bTV

 

Телевизията подготвя специално шоу за Новогодишната нощ

 

Вълнуващи истории, срещи с любими лица от киното, театъра, музикалната сцена и спорта подготвят екипите на bTV за празничните дни. Зрителите ще се запознаят и с герои, които помагат безкористно, ще разберат какви са традициите в домовете на известните, как се печелят трудни битки и как се постигат олимпийски победи. Ще чуят разкази за любов и споделени семейни моменти.

 

ТАЗИ СУТРИН

В традиционната „Седмица на духа“ (20 – 24 декември) екипът ще представи вълнуващи личности и техните още по-вълнуващи разкази за необикновени моменти в живота им.

Поредицата започва със „златните момичета“ от ансамбъла по художествена гимнастика, които станаха олимпийски шампионки, и с писателя Николай Бърданов след европейската награда за литература. Зрителите ще се срещнат с пожарникарите, които спасиха 27 души в Благоевград, както и с доброволеца, оказал първа помощ на четирима туристи, паднали в улей край Джандема. Ще чуят и историята на лекар, спечелил 43-дневна битка за живота на пациент с коронавирус. И още  – какво мотивира доброволеца, дарявал кръв 96 пъти.

„Тази сутрин“ ще представи и проф. Николай Витанов от топ 2% на световните учени и д-р Валентин Великов, спасил датския футболист Ериксен, който колабира на терена по време на UEFA EURO 2020. В духа на предколедното настроение, Мария Жекова от MasterChef ще покаже как подготвя своята празнична трапеза.

 

ПРЕДИ ОБЕД

В празничното издание на 24 декември, за най-хубавата Коледа, чудесата и голямата любов ще разкажат Мая Нешкова и композиторът Кирил Икономов. В рубриката „Да, шеф“ ще запретне ръкави водещата на bTV Новините – Виктория Готева. А Венета Георгиева ще отведе зрителите в дома на четири поколения дами – Глория, Симона Загорова, малката Галина и прабаба й – Стефка.

Водещите Деси и Сашо пък ще гостуват на актьорското семейство Силвия Лулчева и Васил Бинев. Какво се случва, когато „майсторът си намери майстора“ – ще споделят Влади Караджов от „Бригада Нов дом“ и съпругата му Цвети.

На Стефановден, 27 декември, в кухнята на „Преди обед“ влиза Стефан от първия сезон на MasterChef, който в миналото е сервирал на Бил Гейтс, а днес развива кулинарен туризъм в България.

Ще гостуват и Мис България 2013 – Нанси Карабойчева и волейболистът  Добромир Димитров, с историята на своите 11 години любов и раждането на второто им дете. Ще видим и влюбените в музиката и един в друг – дуетът Атанаска и Сонай от „Гласът на България“, с изпълнение на живо. В „Парчета живот“ предстои среща с един от основателите на фризьорската професия у нас – стилист Капанов. И още – какво се случва с актьорите от култовия филм „Сам вкъщи“ 31 години след премиерата му и как шампионското семейство Руми и Свилен Нейкови празнува Коледа.

 

ТАЗИ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Навръх Коледа, 25 декември, сред гостите в студиото на Диана Любенова и Жени Марчева ще бъде писателката Мария Лалева. Семейство медици ще разкаже за чудесата и любовта, която изцелява и вдъхновява. Журналистите Сибина и Асен Григорови ще направят обзор на годината и вълненията, с които светът посреща Коледата на 2021 г. Екипът на предаването ще покаже и бебетата на bTV, както и семейните двойки от „Фермата“. Зрителите ще разберат и как Димитър Тончев от MasterChef се оказа между две кариери. На Коледа ще гостува и легендата на българския поп и естрада Васил Найденов с голямо интервю за сцената и за живота извън нея.

 

На 26 декември в студиото на Мария Цънцарова и Петя Дикова гостува шеметната chef Силвена Роу. Зрителите ще видят и едно от най-популярните  млади семейства – Наум Шопов и Теа Минкова, заедно с бащата на Наум – Христо Шопов. И още едно звездно семейство – Део и съпругата му Мариана. Те ще споделят за уюта и съветите, които получават от двете баби на Део – 92-годишната баба Данка и 96-годишната баба Дашка.

Олимпийската медалистка Мирела Демирева ще разкаже за успехите в спорта, живота в чужбина и надеждите си за новата година.

 

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

1-BGK_300x250_RGB-8 (5)Деветнадесетото издание на благотворителната инициатива „Българската Коледа“, което се провежда под патронажа на президента на Р. България, ще се излъчи на 25 декември от 20:00 часа по bTV.

В концерта ще се включат и цяло съзвездие от любими български музиканти: Графа, Веско Ешкенази, Белослава, Дони и Нети, Фондацията, Дара Екимова и Никола Тодоров,  Тони Димитрова, Любо Киров, БТР, Росица Кирилова и група „Жестим и други. А водещи ще са любимите лица от сериала по bTV „Татковци“ – Павел Иванов и Ая Алексиева.

 

ТЪРСИ СЕ

В празничния брой на  предаването „Търси се“ на 26 декември лъчезарните водещи Меги Димчева и Нели Хаджийска ще припомнят откровенията и най-трогателните моменти, споделени от гостите им за първи път. Героите, включени в Коледното издание, ще са: Андрей Арнаудов, Радина Кърджилова и Деян Донков, Кристина Газиева, Алекс Раева, Дара, Николаос Цитиридис, Иван и Жени Лечеви.

 

ЛОВЦИ НА ХРАНА

На 26 декември в един съвсем различен епизод на „Ловци на храна“ зрителите ще видят каква гозба ще предложат двете приятелки – водещата Петя Дикова и певицата Теди Кацарова. Топ готвачът Марко Лукиари ще бъде заедно с дъщеря си Сара, наследила кулинарните му умения. Какво ще приготвят актьорът Христо Пъдев от сериала „Татковци“, водещата на bTV Натали Трифонова и участникът в MasterChef Константин Таквор – ще стане ясно в последния епизод на предаването за годината.

 

120 МИНУТИ

На втория ден от Коледа, 26 декември, в студиото на Светослав Иванов гостуват световноизвестният цигулар Веско Ешкенази, рапърът 100 Кила, а Ивайло „Нойзи“ Цветков и Мария Игнатова ще споделят за живота като младоженци. С обзор на годината ще се включи икономическият анализатор Лъчезар Богданов, а със специално участие – д-р Неделя Щонова.

 

ШОУТО НА НИКОЛАOС ЦИТИРИДИС

За Бъдни вечер, 24 декември, екипът на шоуто е подготвил среща със смелите съвременни мореплаватели Стефан и Максим Иванови, които прекосиха Атлантика с гребане. Зрителите ще чуят изпълнение на космическата Петя Панева, победител в „Гласът на България”. На 27 декември, Николаос Цитиридис ще срещне зрителите с един необикновен Стефан, а именно Стефан Диомов, в компанията на „Фамилия Тоника“.

В новогодишната нощ шоуто ще започне в 20:00 часа. Компания на Николаос като водещи ще правят Ивет Лалова и малката Ая Алексиева от сериала „Татковци“.

Специални гости и изпълнители ще бъдат четиримата треньори в „Гласът на България“ – Галена, Дара, Любо Киров и Иван Лечев. В новогодишната нощ ще пеят и Васил Найденов, Меди, Прея, Маги Джанаварова, Есил Дюран, Дичо, Наско от БТР, Део, Константин и Софи Маринова. А фолклорната трупа „Бабите Шопкини“ ще представи невиждано изпълнение.

В забавно състезание ще се включат два отбора на bTV – на новините и актуалните предавания  (Светослав Иванов, Петър Бакърджиев и Радина Червенова) и на забавните предавания (Николаос, Тодор Кантарджиев и Алекс Петканова).

 

ГАРА МЕЧТА

Новогодишното шоу на bTV започва точно в 22:00 на 31 декември. Комедийната програма, макар и различна от познатите предавания в жанра, е поверена в ръцете на най-добрите – актьорите Любо Нейков, Тончо Токмакчиев, Кръстю Лафазанов, Руслан Мъйнов, Христо Гърбов, Ненчо Илчев, Петьо Петков – Шайбата, Иван Бърнев, Албена Колева, Лилия Маравиля и Вальо Танев. За музикалната програма ще се погрижат Васил Петров, група „Акага“, Иво Димчев, Тони Димитрова, Графа и Веско Ешкенази, Папи Ханс, Стенли и Димитър Ковачев – Фънки, квартет „Дестини“, Поли Генова, Калин Вельов и Нина Николина, Богдана Карадочева и група „Остава“.

Действието се развива на ЖП гара – утопично място, където мечтите на всички българи са се сбъднали. Сюжетът представя двама непознати, Песимист и Оптимист, които се срещат в новогодишната нощ, докато пътуват с влак. Между тях възниква спор кой кой е и дали България си струва. Докато свадата ескалира, влакът дерайлира насред нищото. Много скоро всички пътници разбират, че влакът всъщност е спрял на най-необикновеното място, а именно на „ГАРА МЕЧТА“. Какво се крие в нея – зрителите ще видят навръх Нова година по bTV.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *