Koprinka-2

Викторина на тема „България и Русия през вековете”

АБВ-Младежи организираха викторина на тема „България и Русия през вековете” като част от програмата на 15-тия събор на приятелите на Русия

 

АБВ-Младежи организираха викторина на тема „България и Русия през вековете” като част от програмата на 15-тия събор на приятелите на Русия. Инициативата протече при огромен интерес. В отговорите на дузината въпроси се включиха хора от различни възрасти, а за най-успешно представилите се имаше предвидени множество награди.

На форума присъстваха близо 15 000 души. Той бе организиран за 15-ти пореден път от Национално движение „Русофили”. По време на събитието младежите от Алтернатива за българско възраждане посочиха, че през годините в своята дейност винаги са се водили от идеята: „Винаги с Русия, срещу нея – никога”.

Koprinka-3Пред участниците на традиционния събор от АБВ-Младежи заявиха още, че работят за запазване на паметта за общата история и културния обмен между България и Русия. Те се обявиха категорично и против наложените срещу Руската федерация санкции.

Поздрав до участниците и организаторите на 15-тия събор на русофилите изпрати и председателят на АБВ Румен Петков.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *