12717650_884551998324532_831155720468964214_n

Борис Анзов:Аз видях в Сирия със собствените си очи деца с оръжие в ръце

Аз видях в Сирия със собствените си очи деца с оръжие в ръце, тежко въоръжени с гранатомети. деца по на 10-15 години. Едно такова дете вместо да ходи на училище, то се разкарва с оръжие в ръце и много често го използват за чужди интереси. Децата лесно се подават на религиозни манипулации в името на джихада и не само.

Моят въпрос към всички вас и цялото европейско общество е как мислите – дали едно такова дете дошло при нас под формата на бежанец ще се съгласи да работи като работник в Баварските автомобилни моторни заводи? Моят отговор е НИКОГА. Ще стрелят и убиват. Те вече са почувствали силата на оръжието.

Дали трябва да приемаме бежанци моето мнение е да но всичко има своите предели и граници. Как да се прави граница между тези дето имат боен опит и обикновените хора – никой не може да отговори. За това може би било редно да се спре тероризма там на място в Сирия там трябва да се решава проблема в корена, не да се чудим къде да наместим бежанците. България има свой проблем с българското население.

Самите ние българите бягаме от нея. Този проблем трябва да се реши. Първо да си помогнем на самите нас, та после и на другите. 25 години демокрация в България доведе до тотално унищожение на българщината в културен и социален план. Смъртността в страната е по голяма в много пъти от раждаемостта.

Нормални условия за работа няма. Хората търсят реализация в чужбина готови сме да се унижаваме да берем портокали в Испания, тютюн, картофи, маслини в Гърция за да преживяваме. Превърнахме се в измекяри на гръцкия фермер. По-голямата част от нашето население. Приоритет и гордост е да събираме малини в Португалия. Съдя го по репортажите от Нова тв (наскоро гледах Миролюба Бенатова в нейни предавания).

Нашите дядовци и баби дали си живота за българската държава, а сега умират като кучет, ако не се намесят техни роднини да помагат материално за закупуването на лекарства и дори елементарни прегледи.

Print Friendly

Автор: Борис Анзов-Специално за "Несебър нюз"


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *