c9f61fa4c1ff34cc1ae5c97ce09a65fa

Благотворителна изложба на Емил Енчев „Дивото Аязмо“

Благотворителна изложба на Емил Енчев „Дивото Аязмо“ представят Лайънс клуб „Стара Загора“ и Радио Стара Загора

Фоайето на Радио Стара Загора

Първа самостоятелна фотоизложба „Дивото Аязмо“ показва във фоайето на Радио Стара Загора Емил Енчев. Чрез 40-сет уникални фотографии майсторът на обектива разкрива красотите на любимия за старозагорци парк.

Откриването на изложбата бе на 10 април и тя  може да се разгледа до 10 май. Специални гости на откриването бяха  музикантите от Overground brass band.

Събитието е  благотворително и средствата от продажбата на снимките ще бъдат предоставени на родителите на Калина Яворова Стоянова.

Тя е родена през 2012 година с костно-мускулна аномалия на дясна подбедрица и стъпало. Вече са й направени две операции през 2013 и 2018 година. Предстоят нови операции за удължаване на крака. За да продължи лечението на детето са необходими средства, непосилни за семейството й.

Емил Енчев е инженер в Радио Стара Загора. През последните години се наложи като един от добрите майстори на обектива в Стара Загора. Той е оторизиран фотограф  на Джаз форума в града от неговото създаване. Снимки на Енчев са номинирани и участват в изложбите „ Поздрав от Стара Загора“ и „Аз обичам Стара Загора“.  Носител е на награда от фотоконкурса  „Цветовете на Православието- България“. Негова е идеята за изложбата от репортажни снимки „Очите на радиото“.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *