viber_изображение_2021-10-01_01-30-52-943 (1)

Астролъгът с прогноза за месец ноември 2021 година- месец на промените



Навлизаме в месеца на Скорпиона – времето на преход между жаркото лято и бялата зима. Времето, през което всичко в природата се разпада, за да може на пролет отново да се възроди. Времето на мократа и кална есен, когато изпопадалите листа изгниват, за да могат да храна на почвата за нов живот. Слънцето ще остане в знака на трансформациите Скорпион до 22 ноември, когато ще започне своя път в огнения Стрелец.

Този преход ще донесе повече лекота, отвореност и искреност в отношенията.
Ноември започва с точна опозиция на Слънцето, което е в Скорпион с планетата на промените Уран. Почти до средата на месеца тази опозиция ще се задържи на звездното небе, което е предпоставки за огромно вътрешно напрежение, което ще се активира особено, когато правата и независимостта на хората бъдат ограничени.

Преди началото на новия месец Марс прави ингресия от Везни в Скорпион, което дава усилване на волята и желание за активно отстояване на позициите. Марс е планета, която показва как действаме в света, а в знака на Скорпиона това е доста силно положение. Но има нещо, което възпрепятства волята и това е напрегнатия аспект на Сатурн към Марс и Слънцето. Сатурн ограничава всичко, до което се докосне свива го, носи несигурност. Имаме желание за действие (Марс в Скорпион) и „блъскане в стена“(квадратура към Сатурн). Това е положение, което се задържа от 2 ноември до към 20 ноември и носи със себе си много голямо вътрешно желание за независимост и невъзможност за проявяването му.

Новолунието се случва час след полунощ на 5 ноември в Скорпион. Новото начало обаче започва с напрегнати аспекти към Уран и Сатурн, които са индикации за огромно напрежение особено към ограниченията на властта (Сатурн) към волята на народа (Уран). Не смятам, че тихият бунт на масите ще стихне бързо, защото Новолунието е във фиксиран знак, а това означава, че тенденцията ще се задържи поне до следващото Новолуние, което е  на 4 декември в Стрелец.
Точно същият ден Венера също встъпва в следващ знак – нализа в земния Козирог. Венера има отношение към емоциите и в Козирог те стават по обрани, а хората доста по-затворени като изразяване.

На 6 ноември планетата на мисленето и комуникацията Меркурий ще влезе също в Скорпион и се очаква думите да носят по-голямо напрежение, склонност към нападки, конфликтност и сарказъм. Думите стават по-остри и докосват най-болните ни теми и дълбоки рани. Сатурн възпира с квадратура както Марс (действието), така и Меркурий (комуникацията) до 15 ноември. Може да има много неизказани думи и нереализирани проекти. Ако започнем нещо, можем да срещнем пречки и ограничения за реализация на дейностите.

Трудно поставен е и Уран през месеца. Планетата на свободата, независимостта и бунтарството прави почти през целия месец опозиция към стелиума в Скорпион (Слънце, Марс, Меркурий) и квадратура към Сатурн. Това е огромно напрежение, което ако го обърнем към ситуацията в държавата означава надигане на огромно недоволство, което заради ограниченията на Сатурн няма как да избие под формата на по-мащабни протести.

На 14 ноември, когато са парламентарните избори Луната е в Риби в съвпад с Нептун. Луната задейства една хармонична конфигурация, в която Плутон е една от страните й. Плутон свързваме с колективната воля и политиката, което може да доведе в крайна сметка до резултат на тези избори. Плутон „говори“, че този път хората могат да припознаят в някого своя лидер и да видят силен играч на политическата сцена, за когото да дадат своя вот. Гласуването на хората може да е емоционално (Луната е във воден знак, свързан с чувствата), но и интуитивно. Пазете се от заблуди и измами.
Пълнолунието е на 19 ноември заедно с частично лунно затъмнение по оста Скорпион – Телец. Емоционалните програми се засилват, желанието и търсенето на промяна също. Могат да се случат събития, носещи последствия през следващите три месеца. Последствия, които не зависят от нас, а са като част от плана на съдбата и носят оттенък на кармичност.

След 22 ноември звездите се очертават по-спокоен период до края на месеца.
Ноември е доста напрегнат от към аварии, затова е добре да бъдем внимателни по време на път и да се въздържаме от покука на техника особено до средата на месеца.

Но каквато и да е небесната подредба можем да преодолеем всички предизвикателства с повече мъдрост и разбиране, че най-сигурното нещо в живота ни е промяната.
 

 

Астролог: Валентина Радиева-Маренова

Контакти: 0896808697

E-mail: vmarenova@gmail.com

                                                                                                Сайт: https://astrohoroskopi.com

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *