156293783431825

Тони Димитрова пее благотворително в Несебър на 24 юли

 

 

Автор: Флагман.бг

Събитието е на 24 юли в Амфитеатъра в Стария град,отменено на 14 юли поради лошото време !

Благотворителен концерт в подкрепа на кампанията  за малкия  Александър – Робърт ще се проведе в Несебър на 24 юли от 20.00 часа

На сцената на Амфитеатъра в Стария град безрезервна подкрепа за благородната кауза ще окажат младите артисти от Общински детски комплекс Несебър, както и  Станислава Христова. Главният художествен ръководител и директор на Ансамбъл Пирин – Благоевград, фолклорист и народен певец Данислав Кехайов ще очарова гостите със своя невероятен глас в името на успешната кампания. В благородна съпричастност, песни с дъх на море в изпълнение на чаровната Тони Димитрова ще огласят Амфитеатъра.

Малкият Александър- Робърт Ангелов от Равда е само на четири месеца, а вече е изправен пред необходимостта от спешна животоспасяваща операция. След провеждането на много изследвания е поставена окончателната диагноза, вродена билиарна атрезия тип II (липса или запушване на жлъчните пътища), което предполага чернодробна трансплантация в чужбина. Вече е намерен съвместим донор – неговият баща, но за да се осъществи операцията е необходима значителна сума в много кратък срок.

 

 

Концертът се организира с подкрепата и под патронажа на община Несебър.

Поканите за събитието ще бъдат с цена 20 лв. и могат да бъдат закупени на място – Амфитеатър Несебър – стар град два часа преди началото на 24.06.2019 г.

На място по време на концерта желаещите могат да направят допълнително дарение.

За дарение по банков път левова сметка в Райфайзенбанк е:
IBAN BG39RZBB91551010756830 
Александър – Робърт Божидаров Ангелов
Alexander-Robert Bozhidarov Angelov
BIC RZBBBGSF

Екипът на сайта „Несебър нюз“призовава гражданите  и гостите на община Несебър , региона и страната да се включат в дарителската кампания за лечението на малкия Алекс!

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *