51

Тийм билдинг на членове и приятели на Граждански клуб ЛИПА-Стара Загора

Наскоро  в хотел „Тонзос“ се проведе Общото отчетно-изборно събрание на Граждански клуб ЛИПА-Стара Загора. Събранието беше основен елемент на двудневен тийм билдинг в който взеха участие много членове и приятели на Клуба, които хотелът едва успя да побере.

 

Събранието протече много делово. Бяха приети всички, предварително дискутирани и обсъдени теми, включени в дневния ред, като отчета на Управителния и доклада на Контролния съвети, насоки за дейността и бюджет на Сдружението за 2020-2024 г., както и нов устав на ГК ЛИПА.

timthumb.phpяаъоьяаьяаьяСъгласно новия устав, за специални заслуги, със званието „Почетен член на Граждански клуб ЛИПА“ бяха удостоени първите двама негови членове – Ирина Динева и Биньо Чифудов, Избраха се и нови състви на органите на управление. За членове на управителния съвет бяха избрани Олег Стоилов, Славин Янакиев, Тони Куцаров, Мирослав Петков, Емилия Драгиева, Светлин Русев и Мирчо Христов, а членове на Контролния съвет – Начко Начев, Красимир Янакиев и Благовеста Шинева.

timthumb.phpаояаяаооЗа председател на ГК ЛИПА за следващия 5-годишен мандат беше преизбран Олег Стоилов.

Много силна и емоционална беше останалата част от програмата на тийм билдинга.

timthumb.phpггжжжоожхжНезависимо от непрестанния дъжд се състоя оспорван футболен мач между двата непрекъснато съперничещи си отбора на ЛИПА, този път с разделена подкрепа от семейство Красимира и Георги Чаховаи, под строгото съдийско ръководство на Жоро Добрев.

Не липсваха и зрители, които подкрепяха фаворитите си и междувременно подготвяха барбекюто. Победителите си тръгнаха с голяма бутилка уиски и въпреки че бяха мокри от дъжда – всички бяха с чудесно настроение. След това последва бурен купон на открито, завършил с традиционната ЛИПОВА дневна заря.

И през двете вечери имаше много веселба с песни, танци, шеги и награди, с водещи Емилия Драгиева и Тони Куцаров. Между другото се събра сума от 1110 лв. в подкрепа на основния проект на ГК ЛИПА за 2020 г. – Детски игри Старозагорски олимпийски надежди, много преди Коледната дарителска вечер, на която проектът ни ще бъде промотиран.

Благодарност на всички, които съдействаха за събитието:
– на Славин който изработи изключително практични мобилни врати за футбол,
– на Янчо Карагьозов, Светлин Русев и неговия приятел от Западните покрайнини, Часлав, за невероятното настроение което създадоха, с музикалните и вокални изпълнения!
– на Таня, за всеотдайната си подкрепа на всички фронтове,
– на Дани, Катя и Тони за цялостната логистика на събитието, която в повечето случаи остава незабелязана,
както и на много други членове и приятели на ЛИПА, без чието съдействие събитието нямаше да бъде такова.

С благодарност и за винената подкрепа на Александра Естейт и на Мидалидаре Естейт.

На Тонзос, Евгени Лишев почерпи за новородената му дъщеря Мериан. Тя е третото „липово“ дете и по традиция, получи финансова подкрепа от ЛИПА. Нека да се множат „липовеите“ деца, че да има на кого да предадем клуба ни.

Print Friendly

Автор: Олег Стоилов


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *