Svetoslav Ivanov (1)

Талибаните говорят ексклузивно в „120 минути“ на старта на сезона

 

Интервюто на Светослав Иванов с говорителя на новата власт в Афганистан е първото по рода си в Източна Европа

Обзорното актуално предаване на bTV „120 минути“ открива деветия си сезон на 12 септември със сателитна връзка с високопоставен представител на движението талибани, които през август се завърнаха на власт в Афганистан.
Ексклузивното интервю на водещия Светослав Иванов с Джавад Заргар – говорител на новата власт в страната, ще бъде първото по рода си в Източна Европа. То ще бъде излъчено в знаковата рубрика на предаването „Роуминг“, в която през годините са участвали световни знаменитости, политици и интелектуалци, сред които сър Ричард Брансън, Сесилия Саркози, Изабел Алиенде, Марко Ван Бастен, Рибал Асад, президентът на Колумбия и нобелов лауреат за мир Хуан Мануел Сантос Калдерон, Приянка Чопра и много други.

 

Как талибаните виждат ролята на жените в новото общество, какво за тях е „идеалната държава” и как смятат да се отнасят с хората, които европейските страни като България биха върнали към Афганистан. Това са само част от темите в специалното интервю.

 

Маргарита Грачева Кристина Газиева (1)С разтърсваща история започва и поредицата „Спасените“ през новия сезон на „120 минути“. Кристина Газиева ще срещне зрителите с Маргарита Грачева, чиято трагедия преживя цяла Русия. Тя е жената, която се осмели да поиска развод, а ревнивият й съпруг отряза ръцете й. Какъв е животът на Маргарита днес – всички пред екраните ще научат на 12 септември.

 

В главната роля тази неделя ще влезе емблематичната ТВ водеща Радина Червенова, която вече е част от екипа на „Преди обед“. Очаква ни искрен и много личен разговор за цената на щастието и смисъла на живота. Зрителите могат да задават въпросите си към нея и чрез изпращане на видеозаписи във фейсбук страницата на предаването.

 

През новия сезон „120 минути“ ще предложи и нови рубрики с уникални сюжети от България и света, всяка неделя от 17:00 до 19:00 часа по bTV и в дигиталните платформи на медията.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *