ObshtestvenSavet800x445

Пролетната неКонференция на БАУХ предстои на 9-11 юни в Слънчев бряг!

kalin-bauh(1)На 10 юни от 17.45 часа известният консултант  Калин Бураджиев ще представи бестселърът на  Джим и Уенди Къркпатрик – „Четирите нива на Къркпатрик – Най-новият модел за оценяване на обучението“

Същият ден участниците и гостите на конференцията ще имат възможност да си закупят уникалната книга във фоайето на хотела.

cropped-logo-2Време е да се видим на живо, да поговорим, да обменим опит, да споделим… да се свържем отново. Със себе си като HR професионалисти, да свържем екипите си, които последните 2 години работят в условия на дистанцираност, да се свържем с организациите си, за да засилим чувството за принадлежност и ангажираност. Затова ви каним на първата неКОНФЕРЕНЦИЯ на БАУХ! Защо неКОНФЕРЕНЦИЯ? Защото подготвяме за вас преживяване,научихме от организаторите.

Подбираме различни формати, които да включим в програмата – за учене, за споделяне, за обсъждане, за нетуъркинг. В рамките на два дни искаме да изградим за вас среда на разнообразие, на различни възможности, от които да подберете най-интересните и ценните за вас.  Целта на събитието е да представи новите тенденции в областта на управлението на човешките ресурси, да покаже добри практики на български и международни компании, да предостави възможност за обмяна на опит и идеи между водещи специалисти в областта на управление на хора, да осигури платформа за предаване на нови знания чрез майсторски класове и работилници, да осигури възможност за създаване на нови контакти.

Следете сайта на конференцията ТУК, където поетапно ще публикуваме информация. Регистрацията е вече отворена.

По традиция част от програмата на събитието ще бъде ориентирана към споделяне на добри практики. Каним ви да се включите, като споделите свои успешни практики, които работят ефективно в новата реалност, при смесените модели на работа. Как да изградим отново чувство за принадлежност към организацията след дългия период на дистанцираност; как да стимулираме ангажираността на хората в организациите; как изграждаме отново свързаността в екипите си и между тях и др. Това са примерните теми, по които ще се радваме да споделите своя опит.

…………………………………

CBC Publishing – Представяне на книгата на Джим и Уенди Къркпатрик – „Четирите нива на Къркпатрик – Най-новият модел за оценяване на обучението“
Водещ: Калин Бураджиев, CEO, CBC Publishing

Слоганът на CBC Publishing е „Подбрани бизнес заглавия“.

Когато редактираш една книга като част от конвейер, ти нямаш време да се замислиш по-надълбоко от няколко сантиметра под повърхността. Когато защитаваш слогана „Подбрани бизнес заглавия“, ти априори си приел, че тези, подбраните имат нужда от специална грижа и специално проучване, когато изграждаш текста на български език.

Понятия като „възвращаемост на очакванията“, „асинхронна сесия“, „организационно единодействие“, „комбинирано оценяване“, „верига от убедителни доказателства“ и много други са били предизвикателство за редактора – хем да бъдат точни и близко до оригинала, хем да звучат добре и на български.
Книгата използва опита и ноухау-то на звездна плеяда от специалисти в областта на обучението и оценяването на обучението. Точно 17 автори на съдържание. Джим и Уенди Къркпатрик не само не са единствените в областта на оценяване на обучението, но и са се постарали да ни свържат с всички съвременни достижения в оценяването както офлайн, така и онлайн и на различни видове устройства.

Ние пък сме се постарали под линия да предоставим информация за всеки един от тях, като по този начин всеки четящ книгата да има възможност за докосване от още един източник на знания и практики, а това прави книгата да е по-скоро библиотека, отколкото книга. Затова:
Ако трябва да прочетете само една книга на тема бизнес обучение, това е книгата!

Книгата е издадена в самия край на 2019 г. и бе представена като предпремиера на 06.02.2020 в рамките на изложението на Job Tiger – HR Industry 2020. След това падна локдауна и всички планирани – официална премиера, други представяния и прояви – бяха провалени. За нас това означаваше да дочакаме мерките да бъдат официално вдигнати и да продължим с представянията си по първоначалния ни план. През периода от две години и три месеца книгата се е продавала рехаво, защото не е била представена на основната си целева група. 
Въпросната  неКОНФЕРЕНЦИЯ на БАУХ е първото присъствено национално събитие на БАУХ от януари 2020 г. Това е официалната организация на всички специалисти и мениджъри по човешки ресурси. Обикновено те комуникират и водят преговори със специалистите по обучение и развитие, които създават и водят обученията в организациите,написа специално за Несебър нюз Калин Бураджиев.
Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *