full screen background image
кошлуков2

ПП АБВ настоява за отстраняването на Емил Кошлуков от позициите му в БНТ

ПП АБВ настоява за отстраняването на  Емил Кошлуков от позициите му в  БНТ заради системното му манипулативно поведение от екрана на обществената медия

 

ПП АБВ настоява за отстраняването на г-н Емил Кошлуков от ефира на обществената БНТ и оставката му като програмен директор. Повод за искането е системното манипулативно поведение на г-н Кошлуков в качеството му на водещ на предаването „Още от деня“. Политическите пристрастия не могат да се пропагандират нито явно, нито скрито от водещ  в ефира на обществената национална медия, каквато е БНТ. Под диктовката на водещия Кошлуков, предаването се превръща в политически глас на управляващите и публичен съд за инакомислещите. Недопустимо е и грубото арогантно поведение на г-н Кошлуков в ефир. То е несъвместимо с нормите на журналистическата етика и обществен морал.

Поради тази причина ПП АБВ настоява за незабавна реакция от страна на УС на БНТ и СЕМ и за отстраняването на г-н Кошлуков от ефира на БНТ и за оставката му като програмен директор в обществената медия.

 

Ръководство на ПП АБВ

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *