идеи-за-баня-с-вградено-осветление-1

Полезни идеи за обновяване на баня

 

 

След като сте решили, че е време да реконструирате банята, може би ви изглежда примамлива идеята да отидете в любимия ви магазин и да купите всичко необходимо за банята на вашите мечти. Добре е да знаете, че този подход ще доведе до значително опразване на портфейла ви.

 

Ето няколко аспекта, на които може да обърнете внимание, за да превърнете реновирането на банята в по-евтино, по-бързо и по-приятно:

 

  1. Стил. Вашата баня е добре да съответства, както на стила на дома ви, така и на вашия вкус. Можете да използвате фантазията си в избирането на отделните елементи. Когато се съмнявате, заложете на класически стил и чисти линии. Относно цветовата схема, най-добре е да изберете светли и меки цветове, които ще продължат да бъдат популярни и след години, и които отговарят на вашия вкус.

 

  1. Пространство. Някои хора имат късмет и баните им са огромни. Други трябва да се задоволяват с малки пространства. Познаването на ограниченията на пространството от самото начало ви дава по-добра представа за това, което е възможно. Нали не искате да се окажете с една прекалено голяма вана, в която трябва да влезете, за да стигнете до тоалетната?

 

 

  1. Размери. Някои необмислени идеи могат да направят банята ви да изглежда по-малка. Ако просто замените вашите елементи за баня с по-големи модерни модели, това може да доведе до претрупан интериор, в който липсва достатъчно „въздух”. Преди да започнете, помислете как да използвате пространство на банята по най-рационален начин особено, ако имате нужда от отделен душ за баня и вана с шкаф с една или две мивки. Може да откриете, че вашите нужди и желания са различни и можете да коригирате концепцията си навреме по правилния начин.

 

  1. Осветление. Опитвали ли сте се някога да се бръснете или гримирате с традиционно, единично осветително тяло? Вграденото LED осветление е популярно в съвременните бани с окачен таван, но ако вашия проект не вкючва такива инсталации, може поне да се погрижите да създадете достатъчно светлина около шкафчето с огледалото. Добавянето на светлина обаче не е достатъчно само по себе си. Добре е да съчетаете осветителните тела с цвета на боята. Цветни лампи в жълто и синя боя на стените биха могли да доведат до модерен резултат. Стремете се към комбинация, която създава светлина, близка до естествената.

 

 

  1. Подръжка. Никой не обича да се занимава с почистване на банята. Изберете повърхности и приспособления, които устояват на петна, мухъл и конденз, за да направите по-лесна подръжката на обновената баня.

 

 

Източник: remontira.bg

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *