gergerertge

Несебърски ученици с престижен международен сертификат по английски

New Imagey54t43w

Веселин Богданов, Апостол Тулев и Габриела Димитрова са имената на дванадесетокласниците от Несебър, които успешно защитиха CAE сертификат по английски език с международна акредитация и признание на Университета в Кеймбридж. Под ръководството на своя преподавател Георги Русев, несебърските зрелостници се представиха отлично на изпита. „Горд съм с постижението на моите възпитаници“, споделя г-н Русев и допълва: „Сертификатът е признание за упоритостта и постоянството, а работата в екип допълнително подпомогна постигането на целта. В годините на съвместна работа и тримата бяха целеустремени и амбициозни, затова успехът не е изненадващ, а напълно закономерен. Пожелавам им сбъдване на всички мечти.“

 

Cambridge Advanced English /CAE/ e изпит за хора с много високо ниво на владеене на английски език, издаван от Университета в Кеймбридж, Англия. Той е предназначен за тези, които могат устно и писмено да използват езика в професионална и социална обстановка. Получаването на сертификат /CAE/ от Университета Кеймбридж е сериозно постижение и носи следните преимущества:

  • Сертификатът е безсрочен.
    • Сертификатът получава широко признание от над 6000 институции в академичните и бизнес средите по света.
    • Хиляди работодатели, университети и правителствени институции официално признават този сертификат като удостоверение за владеене на английски език на ниво C1 от Европейската езикова рамка (CEFR). Сертификатът позволява прием в най-престижните университети в света като тези в Кеймбридж и Оксфорд.
Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *