Anton Hekimyan Tazi sutrin

Лятно турне на „Тази сутрин”

Лятното турне на Тази сутрин” с актуалните теми по Черноморието и Северна България

Антон Хекимян среща зрителите с кметове, представители на бизнеса и родни творци

Екипът на „Тази сутрин“ отново тръгва на турне с изнесени студия по Черноморието и Северна България в последната седмица от юли. Антон Хекимян ще срещне зрителите на bTV отблизо с  предизвикателствата пред туристическия сезон, популярни местни и международно признати творци, като ще дискутира с гостите си актуалните въпроси, които касаят качеството на живота на хората в Слънчев бряг, Варна, Балчик, Велико Търново и Русе.

 

В разгара на туристическия сезон екипът на „Тази сутрин“ подготвя ексклузивни разговори с бизнеса и местната власт, както и срещи с почиващите, за да представят на зрителите пълна и обективна картина за състоянието на бранша и актуалните предизвикателства пред него и гледната точка на потребителите.

 

С характерната за предаването актуалност сутрешният блок на bTV изнася студиата си на открито в едни от най-популярните и обичани кътчета от България.  Кметовете Иван Портних, Даниел Панов и Николай Ангелов ще отговарят на въпроси, свързани с проблемите на хората във Варна, Велико Търново и Балчик. Сред актуалните гости на най-гледания сутрешен блок в България ще бъдат и Цветан Цветанов, Веселин Марешки, министър Николай Нанков, Крум Зарков и Весела Лечева.

 

По традиция в часовете след 9:00 сутринта „Тази сутрин“ поставя на фокус българската култура, традиции и дух. По време на турнето Антон Хекимян ще срещне зрителите с творци от различни области на изкуството – Стефан Цанев и Доротея Тончева, музикални изпълнения на живо, историци, фолклорни, класически и популярни творци, художници, директори на културни институти и други.

 

След лятното турне на блока водещият Антон Хекимян ще излезе в заслужен отпуск, като негови заместници на стола на „Тази сутрин“ до старта на есенния сезон ще бъдат Биляна Гавазова и Мария Цънцарова.

 

Фейсбук страницата на „Тази сутрин” ще показва ексклузивни бекстейдж кадри и любопитни моменти от пътуването на екипа. Сутрешният блок очаква и зрителски сигнали на платформата за потребителско съдържание „Аз, репортерът”.

В телевизионния ефир сутрешният блок на bTV остава категоричният избор на аудиторията, като по данни на GARB за първата половина на 2018 предаването привлича 46,4% от телевизионните зрители в България.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *