текст copy

Купете си книгата „Моето писмо към България“!

„Моето писмо към България“ – една книга за мечтите, страховете, желанията и стремежите на подрастващите българи

 

текст copy

В навечерието на 24-ти май Фондация „Шанс за децата и природата на България“ и известния български съвременен автор Радослав Гизгинджиев официално представиха книгата „Моето писмо към България“ и отличиха младите автори включени в нея. В книгата-сборник са събрани двадесет и осемте най-добри разкази и есета от престижния Пети национален литературен конкурс „И децата покоряват светове! Покажи, че можеш“.

В сборника разкази и есета са събрани всички мечти, страхове, желания и стремежи на подрастващите българи, както и отношението им към родината. Гледната точка на тийнейджърите неизменно включва съществителните „обич“, „история“, „природа“, но също и „промяна“. Младежите представят своята визия за родната действителност. Вместо да обвиняват или да се надяват на следващото и по-следващото поколение, напомнят, че промяната не зависи от генерация „Y“ или „Z“, а от всеки един от нас.

„Надяваме се, че посланието, което искат да изпратят младите автори до българския народ чрез тези „писма“ ще се превърне в компас, сочещ посоката, в който да намерим по-доброто бъдеще. Вслушайте се в бъдещето на България“, ни споделят Лилиана Славова, Председател на Фондация „Шанс за децата на България“ и Радослав Гизгинджиев.

Приходите от продажбата на книгата ще бъдат използвани за стипендии на талантливи млади автори.

Книгата сборник „Моето писмо към България“ е вече по любимите книжарници в страната, както и в онлайн книжарниците www.store.bg и www.ozone.bg. Един прекрасен подарък и полезно четиво за всеки един от нас.

Прекрасната  книга,разпространяваща се с благотворителна цел ,може да се закупи и в офиса на „Мусала брокер“ в Несебър-ул.“Хан Крум“ 39 А-тел.0898 34 99 10.

Тези,които я закупят ще получат като подарък и уникалното издание

„15 години Несебър нюз“,издадено в лимитиран тираж и с автограф от  автора му  Красимир Косев.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *