P1510139

Кандидатът за лидер на СДС д-р Антон Койчев в Бургас

Кандидатът за лидер на СДС д-р Антон Койчев пред бургаските сини: Председателят трябва да е пръв между равни, ще привлечем нови съмишленици чрез ясни политики

Местните структури ще имат пълна свобода за коалиране на вота, който е идната година

В навечерието на Националната конференция на СДС, един от двамата кандидати за председател на партията – д-р. д.м.н. Антон Койчев, пристигна в Бургас, за да се срещне с областния актив на сините. Д-р Койчев е известен хирург в София, извършил над 3000 операции в 25-годишната си кариера, и спасил много човешки животи.

За него  Бургас остава специален, защото той роден и завършил средното си образование тук. На срещата в централата на сините в морския град трябваше да присъства и другият кандидат – Румен Христов, но в последния момент се оказа, че той не може да дойде, поради неотложен ангажимент.

Д-р Антон Койчев бе посрещнат в централата на СДС от зам.-председателят на партията Костадин Марков, членът на НИС и общински съветник Тошко Иванов, общинските съветници д-р Георги Митев, Станимир Апостолов, както и представители на областните структури на СДС.

„Д-р Антон Койчев има политическата ерудиция, интелект и почтеност да бъде председател на партията. Радвам се, че той е сред номинираните, защото имам много добри впечатления от работата му в НИС”, заяви Костадин Марков.

  На 7-ми юли в София освен председател, ще бъдат избрани и четирима заместници. Сред номинациите за заместник-председател е Костадин Марков, който е едно най-активните лица на сините както в Бургас, така и в страната.

На въпрос за местните избори, които са догодина, д-р Антон Койчев заяви, че регионалните  структури трябва да имат  пълна свобода за избор с кого да се коалират. Относно бъдеща коалиция на национално ниво, той за пореден път заяви, че такава с новата коалиция „Демократична България“ не е възможна, защото в нея има партии, които не са десни.

„Фактът, че съм спасил не малко хора, ми дава увереността, че съм изградил черти на характера, които биха ми помогнали да бъда председател. Моите виждания за председателя е, че той трябва да бъде пръв между равни, защото СДС никога не е била лидерска партия.

Целта ми  е да бъдем екип, като едновременно с това председателят  трябва да има визия за случващото се в партията”, заяви д-р Койчев. Той е член на СДС от 20 години,  общински съветник в Столичен общински съвет от 2015г., а от януари 2017 г. е председател на СДС-София. Същата година е избран за член на НИС на СДС от София – град.

Сред вижданията за бъдещето развитие на д-р Койчев е опазване на суверенни национални държави и опазване на семейните ценности, които са традиционни и основополагащи за българския морал. На срещата си с бургаската структура той засегна темата с бежанците и твърдата позиция, която СДС възприе относно Истанбулската конвенция.

„Трябва да заздравим структурите и да привлечем нови съмишленици чрез ясни политики”, заяви д-р Койчев.

Новият председател на СДС ще стане ясен на 7-ми юли.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *