c13d1b8c00050480b598b4e6c731da4c

Кампания „Шанс за таланта на Бургас“ предоставя безплатно обучение на 32 младежи

Те ще се развиват в сферата на науката и изкуството

По случай десетата си годишнина Фондация „Шанс за децата и природата на България“ ще подкрепи с безплатно обучение талантливи деца и младежи чрез кампания за откриването и развитието им в областта на науката, технологиите и изкуството.

На финалистите (32-ма младежи) ще бъде осигурено безплатно целогодишно обучение в единствения европейски сертифициран център за работа с таланти – Център за млади таланти – Бургас. Те ще се развиват в сфери – театрално изкуство, творческо писане, български език и литература, изобразително и приложно изкуство, моден дизайн, информатика и нови технологии, екология, лидерство и управление на проекти. Кампанията е насочена към всички младежи от Бургас и региона на възраст от 14 до 20 г, съобщи Пепа Николова, връзки с обществеността на Фондацията.

„Организацията ни вече 10 години открива, развива и насърчава млади хора от 6 до 20 години от Бургас. Подборът ще се извърши въз основа на предоставената от тях информация за спечелените от тях  грамоти, сертификати, награди.Изключително благодарни сме на Община Бургас, че подкрепи нашата идея, прие поканата ни за партньорство и ще покрие безплатното целогодишно обучение на двама от финалистите“.

Зам. кметът по образованието Йорданка Ананиева пожела успех на децата, които ще кандидатстват и поздрави „Центъра за млади таланти“, който през години открива и развива дарбите на бургаските деца. 

Необходимите документи за участие в кампанията са публикувани тук: http://www.forbgkids.org/326/page.html, а крайният срок за приемане на кандидатури е 30-ти септември 2021. Документите се приемат на имейл: info@forbgkids.org, както и на адрес: гр. Бургас, пл. Атанас Сиреков 4 (срещу Община Бургас), ет. 1, ст. 5 до 30.09.2021 г.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *