FINAL_Pavilion_facade

Изложба на Теодора Филипова в „Павилиона“-Несебър

Здравейте, приятели,

За нас е удоволствие да Ви поканим отново на изложба в нашия „Павилион“ за изкуство!

IMG-0a7d9f4319246add181878a86557b35e-V__2_Авторът, когото имаме радостта да Ви представим, е несебърската художничка Теодора Филипова с вълшебната изложба „Кармелита и Дракона“.

„Кармелита и Дракона“ е приказка за пътя на себеоткриването, свободата, мъдростта и светлината. Кармелита е като диамант с много фасети – винаги различна във всяка картина, огряна от светлината под нов ъгъл, тя ни разкрива необятните цветове на своята същност.

IMG-a088ad3449787d0711cd3dabefd7e103-VТворбите на Теодора Филипова изследват различната женственост, другостта, личното израстване от крехката невинност до смелостта и свободата да направиш онова, което искаш, без да търсиш одобрение. Вплетените в наратива руни загатват за други, фантастични светове, където творецът търси искра, радост, другост, които да ни заредят с любов.

Към творбите от цикъла „Кармелита и Дракона“, Теодора Филипова пише и приказки. Притчи, които разказват за пътя към себе си, за търсенето на хората да бъдат приети, когато трябва първо да приемат себе си – със светлината и тъмнината, за свалянето на маските, за фалшивата почтеност… За пътя към щастието.

Заповядайте да се потопите в историята за „Кармелита и Дракона“

…на чаша вино, вълшебства и изкуство!

22 юни, събота, от 19:30 ч. в Галерия „Павилион“

Несебър, ул. Хан Крум 2 в Новия град

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *