13335859_10207816341024368_5055727185670938000_n

Елена Удачина с изложба в Несебър

Елена Удачина представи изложбата си в клуба на сдружението „Русофили”- Несебър

    5_5196 Приятели се събраха за откриването на изложбата на Елена Удачина.Пред експозицията говори председателят на сдружението „Русофили” Христо Николов.Той разказа, че Елена е родена в Курганска област, Русия, а преди пристигането си в Несебър е живял в Екатеринбург.

Учила е живопис и рисуване  в училището на името на Павел Хожателев. Завършила е и  музикален колеж  в Курган в клас фортепиано. Занимава се с дизайнерски  интериор и оформление  чрез техниката  батика.

Работала е и като преподавател по рисуване в Дома по извънучилищно творчество. Удачина е участвала в изложението на  град Екатеринбург, а през лятото на  2015 година е представила персонална изложба в Софии, за което е получила отзиви в Росия.

На изложбата бе представена и поетична вечер в кампанията с китариста-бард Милен Тотев.Председателят на Общинския съвет – Несебър Румен Кулев връчи на Елена Удачина прекрасни цветя, а тя обяви девиза си за вечерта: “ Да говорим и разбираме  друг другия, на езика на  изкуството и сътворчеството”.

                                                               Максим МОМЧИЛОВ

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *