1. Ангел Гаджев (вляво) с Иван Гарабитов

Гъдулар от Лас Вегас, свирил на Японската принцеса, откри лек в България

За 7 дни преживях пълна здравословна промяна! Отслабнах с 6 кг, от 94 станах 88, но по-важното, е че нормализирах кръвното и кръвната захар, спряха болките в гръбнака и въобще в опорно-двигателния апарат.

Един от най-известните ни гъдулари Ангел Гаджев няма думи да изкаже радостта си от това, че в родината е намерил лек за проблемите си. Живеещият от 18 години в Лас Вегас, САЩ, музикант научава във фейсбук за човека, който му помага.

Случайно видях статия и клип на Иво Папазов-Ибряма, в които той говори, че Иван Гарабитов го изправя на крака. Разказва колко зле е бил, не можел да се движи сам, и как чрез методиката на този уникален българин е проходил и постигнал огромни резултати само за 10 дни.

 

Ангел Гаджев идва в България през октомври и за 1 седмица в център Гарабитов в Пловдив му прилагат матрично-ритъмна терапия, пие в комбинация сиропите „Дар от Гарабитов“ и „Мадал Бал“, прави специални лесни упражнения и дишания, ползва и апликатори за стъпалата. И резултатът е буквално мигновен.

„Видимото изкривяване, което имах в горната част на гръбначния стълб почти не се забелязва, постоянната силна болка и схващане в гръбнака изчезнаха, високата захар и кръвно влязоха в норма!“, споделя за медиите музикантът.

„Правих испанската версия на програмата – през деня пиех сиропите, вечер хранене и реално с ядене, без никакво чувство за глад и отпадналост, свалих 6 кг за 7 дни.“ Той споделя още, че за първи път от 20 години е ходил 5 км на поход в Средна гора заедно с Гарабитов.

 

Гъдуларят, който е обиколил 6 континента, казва, че никъде по света не е виждал такъв метод. С методиката на Гарабитов тоталната промяна той е постигнал за седмица. При други програми ще трябват месеци, за да се избави човек от болките в гръбнака, а и от излишните килограми, убеден е Гаджев.

Музикантът е силно впечатлен от матрично-ритъмната терапия, при която апаратът въздейства на 8 см в тялото и бързо се решават проблемите, свързани с опорно-двигателната система.

Чувствам се здрав и жизнен, и при следващото ми идване в родината задължително ще повторя методиката на Гарабитов, зарича се Ангел Гаджев.

 

Роденият в Раковски, 53-годишен музикант е завършил музикалната гимназия „Широка лъка“ с българска народна музика. Като солист на държавен фолклорен ансамбъл „Филип Кутев“ и изпълнител с хор „Мистерия на българските гласове“, Ангел Гаджев гастролира на шест континента.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

––––––––––+

–––––––––––––––––––––––Свирил е с Иво Папазов и неговия оркестър, както и с известния български акордеонист Петър Ралчев. „Видях целия свят, дори свирих Ситно Шопско на Японската принцеса“, споделя преди време за Chicago.bg Ангел Гаджев.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *