OLYMPUS DIGITAL CAMERA

В СУ”Любен Каравелов” – Несебър изпратиха абитуриентите от Випуск 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Тържествено, но и трогателно, с много усмивки, закачки и позитивни емоции  абитуриентите от Випуск 2017 на СУ”Любен Каравелов” – Несебър се разделиха със своето училище и своите учители. Към тях те отправиха топли думи на благодарност и признателност за всеотдайния им труд, за обичта, за споделените радости и тревоги.

Тодорка Желязкова – директор на училището поздрави младите хора за тяхната зрелост и успеваемост. Пожела им да бъдат конкурентноспособни и жизнени, да посрещат достойно предизвикателствата на живота, да израстват още по-силни и все по-мъдри. В живота да бъдат отговорни и достойни хора, с топли сърца, толерантни и трудолюбиви.

За доброто настроение на стилната церемония помогнаха стихове и цветя за всеки преподавател и за класните ръководители Ева Зивилдиева и Весела Велкова, номинации за всеки абитуриент, тематичен скеч и песни.

На финала на изпращането два бели гълъба полетяха в нвбето, а водещите обявиха, че вместо традиционните подаръци за училището са събрали парична сума, с която ще подпомогнат дете в нужда.

                                                                                                  Мара МОМЧИЛОВА

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *