New Imageижеуиеуиуи

ВРЪЧИХА 6 СТИПЕНДИИ В НЕСЕБЪР

 

Братята Светослав и Живко Василеви връчиха нови 6 стипендии за даровити ученици от СОУ „Любен Каравелов”-Несебър

 Живко Василев и  неговият брат Светослав,които са учили в СОУ „Любен Каравелов”, учредиха 6 стипендии за даровити ученици от несебърското училище.Средствата са осигурени от тяхната фирма ДЖИ-ТО”-ЕООД,а еднократните стипендии по 100 лв бяха връчени на всеки удостоен от Живко.                                                                                                          

 Шесттте стипендианти за настоящата учебна година са: Александър Георгиев от 5 б кл., Виктория Генчева- 6 а кл., Симеон Георгиев-7 а кл., Мартин Иванов- 11 а кл., Габриела Димитрова- 12 а кл. и Анастас Пикова- 12 а.

Връчването на стипендиите, в присъствието на училищното ръководство, бе за постигнати отлични резултати в учебния процес и активно участие в общински, областни и национални състезания, олимпиади и конкурси.

По-рано стана известно и за дарителски жест на братя Василеви за закупуване на спортни екипи запредставителните отбори на несебърското училище.

През 2016 г. по случай Международния ден на детето двамата братя организираха за несебърските деца турнир по миниголф, който е за пети пореден път благодарение на дарените от тях средства.

Мара МОМЧИЛОВА

                                                                         

Print Friendly

Автор: Мара МОМЧИЛОВА


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *