768x432rgrgherger

Веселин Марешки ще иска България да напусне Европейския съюз/булзит*/!

 

Аудиозапис от срещата на Цветан Цветанов с Веселин Марешки на 20 март в Народното събрание разкрива шокиращи подробности за идеята на аптечния бос

 

„Апартаментгейт” ще бъде жалка тема за гладните ни журналисти,когато тези дни публикуваме пълния аудиозапис от срещата на ЦЦ и ВМ в Народното събрание на 20 март.Записът,направен неизвестно от кого,все още се дешифрира,но няма никакво съмнение за неговата автентичност.Днес публикуваме само кратък анонс от разговора,който ще отекне гръмотевично.

Както е известно,повод за тази среща беше заканата на шефа на „Воля”, депутатите му да напуснат парламента,което би поставило в шах останалата част от управляващото мнозинство.

991-ratio-gerb-i-voliaНа съвместен брифинг след срещата Цветанов и Марешки обясниха ,че  ГЕРБ чинно са докладвали изпълнението на управленската си програма.Цветанов не пропусна възможността да изпъчи гърди пред жадното журналистическо множество,разказвайки за грандиозните успехи на властта.

„Тази среща е много важна и за мен и за нас,загадъчно се включи в пресконференцията и Марешки.Ние сме впечатлени от професионализма на представителите на ГЕРБ,похвали той събеседника си.Това ни даде сила и убеждение да останем в парламента,защото ГЕРБ заслужават да бъдат подкрепяни,мъдро заяви той. „

Без никой да ги е питал за това, и двамата партийни шефове отрекоха каквато и да било сделка и се скриха от журналистически въпроси…..Явно е имало защо,понеже след общите приказки в разговора избухва внезапен взрив,показва аудиозаписа.

ep.02.JPG-5036ac96Марешки в прав текст е поискал България за започне процедура за напускане на Европейския съюз.

На лист от рецепта той извадил и прочел железни аргументи за идеята си,с която скоро щял да  запознае и останалите парламентарни групи.

553395„Европа не ни помага нито за по-евтини лекарства,нито за по-качествен бензин,спира всички бизнессделки с братска Русия,а пакет „Мобилност” на Макрон ще унищожи транспортния ни бизнес,за който с право ни завиждат”,заявява в записа  Марешки.

След този момент на записа, шефа на „Воля” изненадващо пита Цветанов, дали случайно знае за някоя строителна фирма,която да продава евтино партерни етажи ,подходящи за аптеки. Цветанов му отговаря,че ще помисли по въпроса.

„Рейтинга на България ще скочи до небето,ако скоро след изборите за нов Европейски парламент подхвърлим идеята си да напуснем Европейския съюз”,заявява Марешки.

fc0b4abf48d01efde544308d909cc055Той щял да лансира предложението ,но за целта ГЕРБ трябвало да включи в листата си на избираемо място предложен от „Воля” кандидат.Имаме красиви ,но и умни кандидатки за евролистата,заявява той,но Цветанов му казва,че предложението му трябва да се обсъди с Бойко.

На този етап не се притеснявайте за кворума в парламента,декларира Марешки това,което по-късно заяви и пред журналистите.

Новината за булзит ще затъмни увъртанията на британците за брекзит и ще повлияе категорично на политическите процеси в България,Европа и света през тази година.

Очаквайте публикуването на пълния аудиозапис от срещата на Цветанов и Марешки единствено в „Несебър нюз” .

Посвещаваме новината на  15-та годишнина на сайта !

…………………………………………………………………………….

* Излизането на Великобритания от Европейския съюз е политическа цел, подкрепяна от британски политици, групи по интереси и известни лица още от присъединяването на страната към Европейската икономическа общност (предшественицата на ЕС) през 1973 г.

Процесът става популярен с английската комбинирана дума брексит (също и брекзит, брегзит) (на английски: brexit, от Britain и exit), с буквалното значение „изход на Британия“.

Аналогично понятие е предходното Грексит, т.е. „изход на Гърция“, който обаче касае излизането само от еврозоната, заради финансовата криза в Гърция.

БУЛЗИТ вероятно ще се нарича желанието на България да напусне Европейския съюз

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *