20190924_123656

БСП представи кандидатите си за кметове от Бургаска област

Председателят на Областния съвет на БСП – Бургас Стойко Танков представи днес кандидатите на БСП за кметове от Бургаска област. Участие в мероприятието взе и Атанас Зафиров – член на ИБ на НС на БСП.

„За да бъде успешна една кампания, са нужни няколко обстоятелства. Първото от тях, разбира се, е качествени кандидати. Аз се радвам, че сами може да се убедите в качествата на нашите кандидати. Искам да ви уверя, че те имат пълната подкрепа и доверие на националното ръководство. Другото важно условие, това е качествени предизборни документи. Изготвените платформи  са много добри, те стъпват на  националната платформа, а тя от своя страна на нашия стратегически документ „Визия за България“. И не на последно място – това е добрата медийна комуникация на нашите кандидати. Вярвам, че ще водим една успешна, позитивна и печеливша кампанията“, каза Атанас Зафиров.

Присъстващите кандидат-кметове също заявиха готовността си за провеждането на честна и открита предизборна кампания, като посочиха, че влизат в нея със самочувствие и увереност.

==============================

Кандидати за кметове от Бургаска област

 

 

АЙТОС – ПЛАМЕН    ЧОЛАКОВ – на 60 години. Има висше военно     образование. Завършил е  ВНВУ „В. Левски” и Военна академия в Москва. Има и завършена специалност „Социология“ в СУ. Работил е във военното поделение  в Айтос. Бил е началник на РУ- Руен и Карнобат. Семеен, с едно дете.

БУРГАС – НИКОЛАЙ ТИШЕВ –  на  44 години. Има висше образование. Завършил е „Икономика“ в Свищов. Работил е в Пристанище Бургас – изпълнителен директор. В момента е народен представител от ПГ на „БСП за България“. Член на Комисията по транспорт и Комисията по бюджет и финанси.  Семеен, с две деца.

КАМЕНО – ЦВЕТОМИР ПЕТРОВ –  на  38 години. Завършил е „Информатика“ в БСУ. От 13 години  работи във фирма Деплан –ООД –Бургас. Два мандата е общински съветник в община Камено. Семеен, с едно дете.

КАРНОБАТ – ТОДОР БАЙЧЕВ – на 46 години. Има висше образование „Право“. Адвокат по професия. Народен представител от ПГ на „БСП за България“ . Член на Правната комисия и Комисията по вътрешна сигурност на НС. Семеен, с две деца.

МАЛКО ТЪРНОВО – ГЕОРГИ БЪКЛЕВ – на 69 години. Има висше образование –  ВМЕИ –София. Работил и като енергетик в Лукойл –Бургас.През 2012 година се завръща в М.Търново. Председател е на тракийското дружество в общината. Семеен е, с 2 деца.

ПОМОРИЕ – НИКОДИМ  СТОЯНОВ – на 63 години. . Има висше военно     образование. Завършил е  ВНВУ „Г.Димитров” и Военна академия в Москва.Има и завършена специалност  „Политология“ в ПУ. Работил в ГЩ на армията и като заместник-управител на военния санаториум в Поморие. Семеен, с две деца.

РУЕН – МАРИЯ СТАНЧЕВА – на 68 години. Има полувисше икономическо образование. В момента работи като секретар на кметство- Вресово.

СОЗОПОЛ –ТИХОМИР ЯНАКИЕВ –на 47 години. Има висше образование – магистър по икономика. Работи в банка ДСК като мениджър на клон. Общински съветник в общината. Семеен, с три деца.

СРЕДЕЦ – ИВАН КИЧЕВ – на 59 години. Завършил е ВХТИ „Проф. д-р Асен Златаров”. Известен състезател по волейбол.Играл  е за националния отбор на България. Работил е  като началник ГКПП- Пристанище –Бургас. Пенсионира се през 2008 г. по собствено желание. Има две деца.

СУНГУРЛАРЕ – ДИАНА  ГУРЕВА – на 51 години. . Има висше образование – магистър по педагогика. Работила е като учител. В момента е зам.-кмет на общината. Семейна,  с 2 деца.

ЦАРЕВО – ЖИВКО ЖЕКОВ –  на 54 години. Има висше образование ВМЕИ- Варна. Работи като управител на „Пасат –България” ООД –Царево.Общински съветник. Семеен, с две деца.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *