Община-Поморие

БСП В ПОМОРИЕ :КМЕТЪТ НА ПОМОРИЕ СПЕСТЯВА ИСТИНАТА ЗА ВОЕННИЯ САНАТОРИУМ

ДЕКЛАРАЦИЯ

ОТ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА БСП – ПОМОРИЕ

 

В последния месец сме свидетели на постоянна атака срещу общинския съветник и председател на общинската организация на БСП Никодим Стоянов от страна на Кмета на Общината. Поводът – Военния санаториум. Администрацията използва официалния сайт на Общината, бургаски и други медии за публикации, в които се спестява част от истината, манипулира се общественото мнение и грубо е атакуван личностно Никодим Стоянов. Вменяват му се користни цели,  заинтересованост от облаги и това, че работи против интересите на общината.

Общинската организация на БСП – Поморие застава зад своя председател. През годините той нееднократно е показвал, че е човек с висок морал, честност и почтенност. Позицията, която отстоява, не е против интересите на поморийските граждани, а в защита на това, Военнията сантаториум да продължава да съществува и изпълнява функциите и целите, за които е създаден. А именно да осигурява законните права за лечение на ветераните от войните, военноинвалидите и военнопострадалите, военнослужещите и цивилните служители от Българската армия и МО, както и всички български граждани.

Тези необосновани нападки не са в състояние да компрометират както председателя на организацията, така и останалите членове на БСП.

Януари 2017 г.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *