Bilyana Gavazova Jurnalist na godinata (1)

Биляна Гавазова стана „Журналист на годината“

 

Синдикатът на българските учители отличи водещата на „Чети етикета“ по bTV

Биляна Гавазова стана носител на приза „Журналист на годината – 2017“ на Синдиката на българските учители.  Водещата на рубриката „Чети етикета“ в „Тази сутрин“ по bTVбе отличена на церемония по време на събитие на синдиката снощи в София.

Признанието на Биляна Гавазова е за приноса на журналистката към отразяването на темите, касаещи образованието и учителската професия.

„Това признание означава, че рубриката „Чети етикета“ изпълнява своята мисия – да следва проблемите на хората. Да навлиза във все повече сфери, които са важни и за нас като родители. Образованието засяга абсолютно всички!  Щастлива съм, че целият екип на „Тази сутрин“ работи усърдно да сме един отбор с нашите зрители. Благодаря им за доверието!“, каза Биляна Гавазова по време на церемонията.

През последната година в рубриката „Чети етикета“ бяха разгледани множество аспекти на образованието, сред които: адекватни ли са висшите училища на нуждите на пазара на труда; за или против камери в детските градини и яслите; колко тежи ученическата раница и други.

Журналистическите материали, репортажи и интервюта на Биляна Гавазова предизвикват широк обществен дебат, както и незабавната реакция на държавните институции, проверки, експертни и консултативни съвети за подобряване качеството на живота на хората и дори предложения за промени в законодателството.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *