AMTII-Plovdiv1

АМТИИ-Пловдив обяви ранно кандидатстване в магистърски специалности

АМТИИ-Пловдив обяви ранно кандидатстване в магистърските специалности „Артмениджмънт“ и „ПР на арторганизации“

 

Изпитът за ранното кандидатстване в магистърските специалности „Артмениджмънт“ и „ПР на арторганизации“ ще се проведе на 3 юли, петък, обявиха от Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“-Пловдив. Крайният срок за записване е 1 юли. Ранното кандидатстване дава предимство за заемане на местата по държавна поръчка, в случай че кандидат-студентът не е завършил бакалавърска програма по държавна поръчка, посочи проф. Емилия Константинова, преподавател по „Артмениджмънт“. Желаещите кандидат-студенти за магистърските специалности могат да получат по подробна информация на тел. 032/ 601 445 – учебен отдел на АМТИИ – Пловдив и на сайта на академията.

Проф. Емилия Константинова1 (3)Проф. Константинова припомни, че Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“-Пловдив бе отличена миналата година като най-добро висше училище в България в професионално направление „Теория на изкуствата“, към което са трите магистърски програми „Артмениджмънт“, „ПР на арторганизации“ и „Аниматор изкуство в туризма“. Първото място на академичните „Оскари“ в направление „Теория на изкуствата“ е резултат от високото качество на научната и учебната дейност в Академията според националната рейтингова система. Събитието бе организирано от вестник „24 часа“ и в оценяването бяха включени всички университети в страната.

1. Проф. Тони Шекерджиева-Новак1 (1)Повод за гордост с днешна дата екипът на АМТИИ – Пловдив има и във връзка със завършващите студенти. Випуск 2019/2020 г. в специалностите „Артмениджмънт“ и „ПР на арторганизации“ показа знания за пълно 6 на държавния изпит миналата седмица! В своето приветствено слово ректорът на Музикалната академия проф. д-р Тони Шекерджиева – Новак благодари на студентите за отличната работа по време на извънредното положение в онлайн обучението, поклони се за положения труд и им пожела успех!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *