768x432эаэжожуи

Акция на РУ на МВР-Несебър

За времето от 07.03.т.г. до 13.03.т.г. на територията, обслужвана от Районно управление – Несебър е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в малките населени места, чрез прилагане на интегриран подход на работа, както и с оглед подобряване на безопасността на движението за недопускане на тежки ПТП вследствие управление на МПС след употреба на алкохол или др. упойващи вещества от страна на водачите им, чрез прилагане на «широкообхватния контрол», като са проверени общо 238 МПС и 279 лица.

Съставени са общо 93 акта, от които : 4 акта за шофиране на МПС след употреба на алкохол над 1,2 промила и наркотични вещества, 2 акта за шофиране на МПС след употреба на алкохол под 1,2 промила, 2 акта за установени неправоспособни водачи на МПС, 1 акт за управление на МПС без сключена застраховка «Гражданска отговорност» и 51 акта за други нарушения на Закона за движение по пътищата.

За нарушения на Закона за българските лични документи са съставени 23 акта. Наложените глоби по фиш са 49,съобщиха от РДВР-Бургас.

…………………………..

На 13.03.т.г. около 11.30 ч. в района до несебърския хотел «Феста Панорама», служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка лек автомобил «Фолксваген Голф», със смолянска регистрация, управляван от 36 годишния П.П. от Несебър, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / канабис и амфетамин/. П.П. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *