admiral-nesebar

ВАШИТЕ НЕОБХОДИМИ И ИЗГОДНИ ЗАСТРАХОВКИ В НЕСЕБЪР

В ОФИСА НИ МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ОЩЕ ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ДОКУМЕНТИ,КАКТО И РЕКЛАМА В УТВЪРДЕНИЯ И ПОПУЛЯРЕН САЙТ „НЕСЕБЪР НЮЗ“

ОЧАКВАМЕ ВИ НА УЛ.“ХАН КРУМ“ № 39 А /ПАРТЕР/-СРЕЩУ  НАЧАЛОТО НА КРАЙМОРСКАТА ПЕШЕХОДНА АЛЕЯ В НОВАТА ЧАСТ НА НЕСЕБЪР-ОФИС“АДМИРАЛ БРОКЕР“,ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН ОТ 10,00 ДО 17,00 ЧАСА,СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ОТ 10,00 ДО 12 ,00 ЧАСА.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ДА ПОЗВЪНИТЕ НА УКАЗАНИТЕ ТЕЛЕФОНИ,КОГАТО РЕШИТЕ ДА НИ ПОСЕТИТЕ!

16831972_1341016435921611_3623960836661543121_nОт 27 февруари 2017 г. застрахователният брокер „Адмирал Иншурънс Брокер“ официално сменя своята корпоративна идентичност и става „Мусала Иншурънс Брокер“, съобщават от компанията.

Ребрандирането е израз на корпоративните планове за развитие на компанията на застрахователния пазар в България.

Собствеността на компанията и управленският състав остават непроменени. Екипът, който ще менажира „Мусала Иншурънс Брокер“ е с дългогодишен опит и е част от компанията от 2009 г.

Към момента застрахователният брокер разполага с 120 офиса в цяла страна. Плановете на компанията са да увеличи своето присъствие в София и останалите големи градове на страна. За 2016 г. компанията е реализирала премиен приход от 21 577 057 лева като бележи ръст от 25.6% в сравнение с резултатите от 2015 г.

„Нашето  желание и хъс за работа остават непроменени, а с тях и фирмената ни политика да сме безкомпромисни в качеството на предлаганите услуги и да предоставяме комплексно обслужване, съобразено с индивидуалните нужди на всеки клиент”, коментира Николай Чернев, собственик на „Мусала Иншурънс Брокер“.

 

Уважаеми Дами и Господа,

Имам удоволствието да Ви информирам,че утвърдената и успешна Застрахователно- брокерската  компания   вече  седем   години   има   свой   офис  в   град  Несебър.

„Мусала иншурънс брокер“ има договори  с  всички застрахователни   компании   на българския  пазар  и  предлага  най-добрите   техни продукти / „Гражданска отговорност”  на  автомибилиста,  „Автокаско”  на  МПС,   застраховка на фирмено и домашно   имущество ,  медицински  разноски  за  чужденци,   злополуки ,отговорности,животозастраховане и  др/

В офиса  ще  намерите  компетентно и всеобхватно   застрахователно  обслужване. Ние ща Ви помогнем  при  избора  на   застраховка  и на  застрахователна  компания.  Ще договорим с  Вас   икономически  най-изгодните  покрития  и  ще  Ви  съдействаме  при настъпване  на застрахователно   събитие.

С  присъствието  на нашия  офис в уникалния Несебър  вече седем години ,сме убедени, че при нас  ще получите най-добрите  условия  за своите застрахователни интереси, перфектно обслужване и съдействие !
 
С нас  може да се свържете всеки    ден   на  тел. -0554-4-21-04,моб:
     0898 34 99 10 ,както и на E-mail- k_kosev@abv.bg.

Защитете вашата собственост и интереси при нас  с най-добрите продукти на водещите застрахователни компании !

Желаем на нашите сегашни и бъдещи клиенти,както и на всички живеещи в община Несебър, здраве,добро настроение , липса на застрахователни събития и през  2017  година  !
 С уважение,
Красимир Косев-Управител на Офис-Несебър
Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *