obrazovanie v Rusia-1

Безплатно обучение в Русия

  На 12 февруари 2020г. в 11:00 в конферентната зала на Руския културно-информационен център (3-и етаж, зала 305) ще се състои презентация за безплатно образование в Русия.

 

poster two 333  Кампанията по подбор на чужди граждани и сънародници за обучение във вузовете на Руската Федерация се реализира от 2013 година, при това квотата, определяна за България, се увеличава всяка година. Благодарение на това, можете да получите безплатно образование във водещи руски вузове, предлагащи както хуманитарни, така и научно-технически програми.

 

В брифинга ще вземат участие представители на Посолството на Русия в Република България, сътрудници от представителството на Россътрудничество, участници в програмата за безплатно образование в Русия .

 

Каним ви да се запознаете с условията за участие в програмата за безплатно обучение във водещи руски вузове и да зададете на експертите интересуващите ви въпроси.

 

С уважение,

Пресслужба на представителството на

Россътрудничество в Република България

 ……………………………………………………..

                                                                                                             

12 февраля 2020г. в 11:00 в конференц-зале Российского культурно-информационного центра (3-й этаж, зал 305) состоится презентация программы бесплатного образования в российских вузах по квотам Правительства Российской Федерации за счет средств Федерального бюджета РФ.

 

Кампания по подбору иностранных граждан и российских соотечественников, проживающих за рубежом, для бесплатного обучения в вузах России реализуется с 2013 года. При этом квота, выделяемая для Болгарии увеличивается с каждым годом. Благодаря этому, можно получить бесплатное образование в ведущих российских вузах, которые предлагают как гуманитарные, так и научно-технические специальности.

 

В брифинге примут участие представители Посольства России в Республике Болгарии, представительства Россотрудничества, участники  программы бесплатного образования в России.

 

Приглашаем вас познакомиться с условиями участия в программе бесплатного образования в ведущих российских вузах и задать экспертам все интересующие вопросы.

 

С уважением,
Пресс-служба представительства Россотрудничества
в Республике Болгарии
Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *