Отборът на „Несебър” постигна класическа победа с 3:0 над „Розова долина”

| Източник: Максим МОМЧИЛОВ

Отборът на  „Несебър” постигна класическа победа с 3:0 над „Розова долина”- Казанлък и остана едноличен лидер с аванс от  9 т.

Първият гол за домакините бе в 6 мин.След центриране отляво Трайо Грозев с точен удар с глава прати топката в мрежата на  гостите за 1:0. Последваха разменени атаки, стигна се до голови възможности и за двата отбора,но те се прибраха за почивка  при резултат 1:0 в полза на домакините.

Втората част започна с натиск на гостите, обаче в 49 мин. Ивайло Петров реализира за 2:0. След гола гостите отново се активизираха ,но така и не създадоха  по-сериозни ситуации за гол.

В 69-ата минута при една бърза контраатака на „Несебър”  Грозев напредна отдясно и с премерен удар прати топката за трети път във вратата на Цветан Тодоров. В 88-ата минута домакините можеха да реализират ново попадение, но след удар на резервата Георги Георгиев топката се отби от страничната греда.

С голова разлика 38:7 и 41 т. „Несебър” е едноличен лидер в първенството на Югоизточната В група.”Загорец” и „Розова долина” заемат второ и трето място с по 32 т.Трайо Грозев от „Несебър” също е едноличен лидер сред голмайсторите с 13 гола.

В следващия кръг,на 22 ноември, „Несебър” гостува на „Сливен”, а в последния есенен кръг,на 28 ноември,приема „Асеновец”.

Максим МОМЧИЛОВ

 

Print Friendly
FacebookСподели