Несебърски танцови двойки показаха висш пилотаж и на дансинга в Казанлък и Чирпан

      113 двойки от 42 клуба заявиха участие в Открития турнир за Купа “България”, проведен през уикенда  в града от Долината на розите.Той се проведе в спортна зала „Арсенал” под...
| Източник: Мара МОМЧИЛОВА

КСТ-Несебър      113 двойки от 42 клуба заявиха участие в Открития турнир за Купа “България”,

проведен през уикенда  в града от Долината на розите.Той се проведе в спортна зала „Арсенал” под патронажа на кмета на община Казанлък Стефан Дамянов.

Организатори бяха Българската федерация по спортни танци и  Клубът по спортни танци”Роза”-Казанлък.

       Клубът по спортни танци “Несебър” се представи в Открития турнир със седем двойки в четири състезателни класа.В клас 9Е се състезаваха 16 двойки.

Представителите от Несебър се класираха на 7,8,10 и 11 място.

        Осем двойки спориха за първото място в клас 11Е.То стана притежание на Филип Кершер и Анна-Никол Антонова /на снимката с треньорите си Милена Петрова и Теодор Янев/.От петнадесетте двойки в клас 13D най-добри за пореден път бяха Самуил Лечев и София Коларова.Димитър Георгиев и Йоана Хаджиева в клас 15D   заеха четвърто място.

========================================

Нови победи за КСТ „Несебър”

            На 21-ви май се проведе Открит турнир за купата на град Чирпан организиран от Българска Федераця по спортни танци и КСТ „Загора Данс 2005”. Турнирът се проведе в спортната зала на СОУ “В. Левски” гр. Чирпан. Общо 60 танцови двойки премериха сили като бяха оценявани от 13 членно жури.

При най – малките Иван Кронев и Анна-Маря Жечева се класираха 5-ти, Станислав Иванов и Григория Николова- седми. В клас 13Е отново златни медалисти са Кристиан Диамандиев и Теодора Коцева, веднага след тях Иван Петров и Надя Янева. В клас 11Д Симеон Георгиев и Мари-Никол Маркова пребориха всички конкуренти и вдигнаха купата за 1-во място.

            Децата продължават да се готвят за следващото състезание, което ще бъде на 29-ти май в град Стара Загора.

Print Friendly
FacebookСподели