Научете се как се прави интернет бизнес от нула

| Източник:

  SEO УСЛУГИ

 

На 31-ви октомври в Бургас ще се проведе еднодневен курс за интернет предприемачи “Интернет бизнес от нула”. Обучението ще има за цел да даде основни познания и да изгради фундамента от знания на стартиращи интернет предприемачи и хора, които биха искали да използват пълните възможности на интернет и да реализират своите идеи, мечти и планове в мрежата. Обучението ще даде възможност за изграждане на успешен бизнес проект, уеб сайт или създаване на интернет бизнес, базиран на съществуващ офлайн бизнес.

 

В рамките на един ден лекторите ще ви представят своята структурирана гледна точка за това какво трябва да знаем и какво да избягваме при стартиране на бизнес в интернет. Всичко това ще бъде подкрепено с много примери от практиката и споделени добри и лоши практики от България и света.

 

За всички присъстващи на събитието лекторите са приготвили специален подарък – пътеводителя за интернет бизнес в България – книгата „На 1 клик разстояние“.

 

За кого е подходящ курса?

 

  • ·За хора които тепърва искат да стартират собствен бизнес и да бъдат независими.
  • ·За собственици на онлайн бизнес, които искат да подобрят ефективността, продажбите или трафика си.
  • ·За собственици на бизнес, който не е свързан с интернет и имащи желание да разберат как биха могли да използват най-ефективно интернет като канал за повишаване на своите продажби, пазарен дял и да излязат на нови пазари.
  • ·За служители в държавни и частни фирми, а и институции които имат желание да подобрят своите знания и умения в областта на интернет, за да подобрят собствената си ефективност и продуктивност.
  • ·За хора, които имат идеята, но смятат, че нямат нужните знания за реализацията й

 

Повече информация и билети за събитието можете да намерите на адрес: http://sabitie.bg/event/480

 

Побързайте! Местата са ограничени!

Print Friendly
FacebookСподели