КМЕТЪТ НА НЕСЕБЪР ПОЛУЧИ ФЛАНЕЛКА С №9

| Източник: Максим МОМЧИЛОВ

Отборът на „Несебър”-лидер в Югоизточната В група, претърпя първото си поражение за сезона  и отпадна от турнира за Купата на България

Отборът на „Несебър”,след като отстрани по-рано „Пирин”-Благоевград,този път претърпя домакинска загуба от „Левски”.Домакините подцениха донякъде софиянци,като в същото време надценявайки се, се опитаха да играят като равен с равен.

И това продължи до 13 мин.когато Краев откри резултата в полза на гостите. С два бързи гола в 27-та и 28-та мин. – на Бедоя и отново на Краев резултатът в полза на „Левски” набъбна до 0:3.

Николай Костов успя да намали пасива на „Несебър” с изключително изпълнение на пряк свободен удар в 32-та минута,при който резултат дойде и края на първото полувреме.

Мачът продължи да е двуостър и през втората част, но до повече голове не се стигна.Сред публиката на мача,която бе около две хиляди души, бяха новоизбраните кметове на Несебър,Поморие и Созопол,депутати от Бургаска област,футболни спецове,бившият вицепремиер от правителството на Иван Костов –Евгени Бакърджиев.

Преди началото на срещата голмайстора на „Несебър” Трайо Грозев връчи на новоизбрания кмет на Община Несебър Николай Димитров фланелка на отбора с №9,съвпадащ с номера му за изборите,изтеглен от Общинската избирателна комисия.

Максим МОМЧИЛОВ

Print Friendly
FacebookСподели