Билет за благотворителния концерт „Вярвам в теб!“ подарява уникална възможност

| Източник:

Билет за благотворителния концерт „Вярвам в теб!“ подарява  уникална възможност да се срещнете с любимите си поп изпълнители на живо.

 

Четирима късметлии, закупили  билет за благотворителния концерт в подкрепа на националната кампания „Вярвам в теб“, ще получат уникална възможност за достъп до бекстейджа, за да усетят неповторимата атмосфера в компанията на най – обичаните български поп изпълнители.

В концерта на 19 март, в 19:00 часа, в зала 1 на НДК ще се включат Нешка Робева и спектакълът Еньовден, Веселин Маринов, Мариана Попова, Искрен Пецов, Йоанна Драгнева, Мими Иванова, Теди Кацарова, Стефан Илчев, Маги Джанаварова, вокална група Щурче, танцова формация „Танцувам не по-различно от теб“, училище за певци „D Stars“, Стефани Борисова, Кристиана Асенова, Иво Танев, актьорът Славчо Пеев и много други.

 Купете билет от касите на НДК или от офиса на „Сдружение Азбукари“. Регистрирайте номера на билета и имената си на телефон 0882 881901. На 12 март чрез томбола ще станат ясни щастливците, които ще получат индивидуален пропуск за достъп. Организаторите „Сдружение Азбукари“ и Magic TV подготвят още изненади.

Заедно с водещите Цвета Кирилова и Емил Кирилов ще бъдете в епицентъра на неочаквани събития. Не пропускайте нито една възможност за звездни изживявания, неповторими моменти и много усмивки.

Каузата на националната кампания „Вярвам в теб“ е всички заедно да създадем детска площадка, подходяща и за децата с увреждания.

Print Friendly
FacebookСподели