1230

7 двойки сключиха брак в Несебър на 18.08.2018 г.

 

Еднаквите числа на 18.08.2018  влияят на числото 8

 

Седем двойки в Ритуалната зала в Несебър избраха да сключат граждански брак на датата с трите осмици – 18.08.2018. Двойките,избрали да врекат във вечна вярност на 18 август, освен от Несебър, бяха от Армения, Датия и от Русия.

Радостният първи брак започна в 11 ч. зазвучан с Менделсон,сключен от Мария Шопова-специалист „Ритуали” в Община Несебър, а последният брак от Русия завърши след 19 ч.

1240За един ден 7-те бракосъчетания са сравнително много, но най-големия бум на сватбите -8 в Несебър е бил 08.08.2008.Тогава е сключил брак кметът на Община Несебър Николай Димитров с Нурдживан Димитрова, а по-късно венчава църковен брак  от Негово преосвещенство агатонийския епископ Борис в Бачковския манастир.

Бумът на сватби, провокиран от специалната дата  съчетава три осмици – 18.08.2018. Всеки може сам да определи какво е личното му число според нумерологията, като събере цифрите на датата, месеца и годината си на раждане. След това трябва да продължите със събирането, докато не получите едноцифрен резултат. Това е вашето лично число.                                                                                                                                            Хората с лично число осем са властни и честолюбиви. Те винаги се стремят да постигнат повече от другите и често не се спират пред нищо, за да постигнат целта си. Те са просто родени за административна работа и търговия. Пари, власт и успех – това е целият им живот. Те имат умението да превръщат мечтите си в реалност, затова мечтаят за неща, за които другите не смеят дори да си помислят.

Максим МОМЧИЛОВ

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *