OLYMPUS DIGITAL CAMERA

35 точки по Проекта за дневен ред на заседание на местния парламент в Несебър за 15 юни

adwdqwfwefwef

 

35 точки на постоянните комисии заседаваха за проекта на дневния ред на Общинския съвет-Несебър.

 

Най-много за комисията по устройство на територията, селско, горско, ловно стопанство и  опазване на околната среда са 18 т. от председателя Костадин Нищелков.

По 9 т. са на комисията по общинска собственост, жилищна политика, общински дружества и предприятия от председателя Пейко Янков.

В комисия по бюджет, финанси, европейски фондове, национални и регионални програми  от председателя Върбан Кръстев точките са 5, а в комисия по законност, обществен ред, местно самоуправление, приватизация и след приватизационен контрол и контрол по изпълнение на решенията на Общинския съвет точките на пресседателя Петър Хрусафов са 3.

По т.4 за докладна записка  от кмета на община Несебър Николай Димитров е за приемане на окончателен годишен план на бюджета за 2015 и отчет за изпълнение на бюджета на Община Несебър за  2015. Докладната записка е по д-р Петко Илиев – управител на МЦ „Д-р Димитър Пеев“ ЕООД – Несебър за приемане на годишен финансов отчет на дружеството за 2015. По записка, от кмета на Община Несебър е отпускане на допълнителни финансови средства на РУ на МВР – Несебър за осигуряване на командировани полицейски служители, а по друга докладна е по актуализация на капиталовата програма на Община Несебър за 2016.

Проекта за дневен ред на заседанието можете да видите ТУК

Максим МОМЧИЛОВ

 

Print Friendly

Автор: Максим МОМЧИЛОВ


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *