begegegew

33 зрелостници на СУ „Любен Каравелов“ в Несебър получиха дипломите си

Зрелостниците от Випуск 2017 на СУ”Любен Каравелов” – Несебър се дипломираха

Трима  са с отличен успех, от Руска федерация също се дипломираха

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На стилна церемония, състояла се в заседателната зала на СУ”Любен Каравелов” – Несебър 33-ма зрелостници от Випуск 2017 получиха своите дипломи за завършено средно образование.

В своето обръщение към присъстващите  Тодорка Желязкова – директор на училището изрази задоволство от факта, допуснатите до държавните зрелостни изпити са се дипломирали успешно с добри, много добри и отлични резултати.

Тя пожела на добър път и успешна реализация в живота и припомни високите постижения на дванадесетокласниците на държавните зрелостни изпити, плод на упорития съвместен труд на ученици и учители. На матурата по английски език Мартин Иванов от XIIа кл. е с оценка отличен 6, отличен 5.88 е и успехът от дипломата му. С отличен успех – 5.60 приключи средното си образование  Ивелина Янчева от XIIа кл., както и Джансел Абтула от XIIб кл. с успех 5.54.  Успешно се дипломираха и гражданите на Руската федерация Алексей Румянцев и Матвей Чубаков.

Дипломите на зрелостниците връчи кметът на Община Несебър Николай Димитров – бивш възпитаник на СУ”Любен Каравелов”. Той пожела на всички да продължат достойно по своя път, да следват своите планове и мечти и им препоръча да не спират да се учат и да се образоват.

На церемонията стана известно, че зрелостниците от Випуск 2017 на СУ”Любен Каравелов” – Несебър предпочитат да продължат образованието си в български висши учебни заведения.

Мара МОМЧИЛОВА

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *